fallback

Том Круз ще снима първия филм в Космоса

Актьорът вече работи с Илън Мъск, твърдят източници

09.09.2024 | 15:35 Автор: Вяра Димова

Том Круз прави и невъзможното, за да държи публиката в напрежение с поразителните си каскади. Едно от последните му начинания е рисковото изпълнение за закриването на Олимпийските игри в Париж. За да вземе олимпийското знаме, Круз използва няколко различни метода на придвижване, сред които каране на мотор по парижките улици и полет от покрива на стадион "Стад дьо Франс".

Звезда в касови продукции като "Мисията невъзможна", "Топ Гън" и "Джак Ричър", Круз е известен с невероятните каскади, които почти винаги изпълнява самостоятелно. 62-годишният актьор често рискува живота си, като участва в смъртоносни номера на снимачната площадка.

Най-новото хрумване на Круз е да заснеме филм в Космоса, според "InTouch".

"Том винаги е бил абсолютно обсебен от извънземни форми на живот, поради което е толкова решен да стартира космическия си филм", споделя източникът на изданието.

Говори се още, че в момента председателят на "Universal Pictures" Дона Лангли разглежда проекта, в който носителят на "Златен глобус" се очаква да излети в Космоса заедно с компанията SpaceX на Илън Мъск. Според най-голямата база данни за филми, IMDB, лентата е във фаза препродукция.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Любопитно
fallback