Принц Хари се завръща към кралските си задължения, но само при едно условие

Той все още не си говори с принц Уилям

09.09.2024 | 09:53 Редактор:
Хари е готов да изпълнява временни задачи за Чарлз III.
Хари е готов да изпълнява временни задачи за Чарлз III.

Принц Хари е готов да направи крачка към стопляне на отношенията му с кралското семейство частично да се върне към задълженията си, но само при едно условие. Той настоява принц Уилям да се извини на него и съпругата му Меган Маркъл.

Според вътрешния човек братята все още не говорят помежду си. Дори да са в една стая, те не могат да общуват поради оплакванията си един от друг.

Хари е готов да изпълнява временни задачи за Чарлз III, който се бори с рак. Помирението обаче е малко вероятно поради негативните изказвания на херцога на Съсекс за семейството в неговите мемоари и многобройни интервюта. Източникът добави, че Уилям все още не вижда възможността да се събере отново с брат си.

Меган Маркъл създава модна марка?

След като се отказаха от кралските си задължения, Хари и Меган трябва сами да се грижат за доходите си

Маркъл например обмисля нови варианти за име за своята лайфстайл марка American Riviera Orchard (ARO). Според добре осведомен източник неотдавнашното отхвърляне на името ARO от Службата за патенти и търговски марки на САЩ е причинило разногласия в екипа на Меган.

Вътрешният човек добавя, че Меган може да предприеме стъпката, която Ким Кардашян някога е била принудена да направи. Телевизионната личност промени името на линията си оформящи дрехи от Kimono на Skims, след като беше обвинена в културно присвояване.

"Екипът мисли за резервни опции, докато говорим, за всеки случай. Но те не са много притеснени, защото знаят, че Ким К също промени името на марката си след лансирането и тя все пак се оказа изненадващо успешна", каза източникът.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС