fallback

Хороскоп за 8 септември: Скорпионите да заложат на интуицията си

Козирозите ще имат известни затруднения

08.09.2024 | 07:50 Автор: Деси Николова

Овен

Съобразявайте се с обстановката и бъдете готови да променяте плановете си в движение. Не се противопоставяйте на предложенията на близките си. Ще са подходящи, а и фактът, че им отстъпвате инициативата ще ги зарадва.

Телец

Преглеждайте внимателно всички съобщения, пристигащи на електронната ви поща. Много е вероятно да попаднете на изгодно предложение или пък на предупреждение за санкция, наложена от държавната администрация. И в двата случая е желателно да реагирате своевременно.

Близнаци

Контактите ще са интензивни, съпроводени с приятни изненади, но и някои усложнения. Не е изключено да осъзнаете, че някой се опитва да злоупотреби с доверието или добрината ви. Овладейте емоциите и се дистанцирате. Дори ясно да заявите, че сте разбрали за какво става дума, ситуацията няма да се подобри.

Рак

Грижи за дома и семейството ще погълнат времето ви почти изцяло. И докато със семейството ще се наложи да се занимавате самостоятелно, то част от грижите за дома бихте могли да разпределите между близките си. Ангажирате ли се с всичко, вместо похвали, ще получите забележки.

Лъв

Отделете време за обмисляне и дефиниране на личните си цели и желания. Не прекалявайте с контактите с шефа и колегите. Добронамереното ви желание да се покажете общителни може да се възприеме като пренебрегване на служебните задължения.

Дева

Аналитичните ви умения са особено силни и няма никакво значение колко са сложни задачите, които сте си набелязали. Може да не ги довършите до край поради някакви причини, но при всички случаи ще си създадете алгоритъм за изпълнението им.

Везни

Обстановката ще е интересна, ще общувате с доста хора. Ще е полезно, но и изтощително. Не участвайте в обсъждането на важни решения. Изразявайте мнението си откровено, но предпазливо, за да не се стига до излишни обяснения.

Скорпион

Събитията ще са динамични, преобладаващо непредвидими, но и забавни. Не ограничавайте инициативата си, но анализирайте внимателно важността на детайлите. Интуицията е, която ще ви предпази от грешки.

Стрелец

Желанието за промяна и нови впечатления ще е невероятно силно. Организирайте си някакво пътешествие с подходяща компания. За предпочитане е да не е много далече и да не е много скъпо. Самият факт, че ще смените обстановката, ще е достатъчно тонизиращ.

Козирог

Затрудненията ще са предимно от технически характер. Ще ви е нужна последователност и пресметливост, за да се справите. Преди да започнете, обаче, преценете дали сте достатъчно подготвени за въпросната дейност или е за предпочитане да се доверите на специалист.

Водолей

Непредвидени и странни задължения ще ви принудят да търсите нестандартни решения. Ще са ви нужни и допълнителни финанси. Възползвайте се от резервите си или потърсете съдействие от приятели, но не прибягвайте до услугите на финансови институции.

Риби

Проверявайте внимателно и подробно прекалено изгодните оферти, независимо дали ви интересуват професионално или лично. Подхождайте към тях с идеята, че има някаква уловка. Проверете изчерпателно условията за прекратяване на договорните отношения.

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Freepik

fallback
Още от Любопитно
fallback