fallback

Любовен хороскоп за 9 - 15 септември: Емоции, изненади и късмет

Необвързаните Риби ще имат интересни флиртове и срещи

07.09.2024 | 13:00 Автор: Искра Ангелова

Посрещаме вълнуващи любовни моменти с настъпването на новата седмица. Всичко започва със Слънцето в квадратура към Юпитер. Въпреки че може да обещаем повече, отколкото вярваме, че можем да изпълним, добрите ни намерения ще се подкрепят от звездите. 

Овен

Скъпи Овни, през новата седмица Венера ще окаже влияние върху вашия сектор на партньорството и ще направи брилянтен тригон с Юпитер, който е във вашия комуникационен сектор. Ако сте във връзка, не се колебайте да изразите на любимия си човек колко много цените взаимоотношенията ви.

Това допълнително ще засили положителната енергия между вас. Ако сте необвързани се съсредоточете върху това колко сте късметлии, че имате достатъчно време да развивате себе си.

Телец

Меркурий влиза във вашия 5-и дом на удоволствието. На свой ред вероятно ще откриете, че е по-малко стресиращо да изразите чувствата си към някого, към когото сте привлечени или влюбени. Това също е момент, в който, ако сте сериозно обвързани с любимия ви човек може да обсъдите важни за вас теми, като темата за децата е една от тях.

Телците, които нямат сериозна връзка, определено ще има с какво да се занимават и това ще ви прави щастливи.

Близнаци

Близнаци, любовният ви живот определено ще ви носи приятни емоции. Звездите ви помагат да премахнете всякакви негативни вибрации. Планетата на късмета и възможностите Юпитер се движи през вашия знак, помагайки ви да излъчвате увереност и оптимизъм, но в неделя Венера ще добави и своята подкрепа.

В тази връзка може лесно да ви подпомогне да срещнете нов любовен интерес, ако сте необвързани. Близнаците във връзка ще имат хубава седмица, ще планират забавления с партньора си.

Рак

Венера се движи през вашия домашен и семеен сектор, като ви помага да се насладите на допълнителна хармония с роднините ви. Раците, които живеят под един покрив с любимия си човек ще имат хармонична седмица. В края на периода Венера прави прекрасен тригон с Юпитер. Това ще помогне допълнително на зодиакалния знак в любовта, без значение дали сте обвързани или не, информира az-jenata.bg.

Лъв

Обвързаните Лъвове може да започнат да планират пътуване, за което винаги са мечтали. Чувството на наслада и изненада, докато вие и вашият партньор вземате заедно решенията във връзката, определено ще я подсили. Ако сте необвързани, може да сте толкова заети с приятелите ви тази седмица, че дори да не ви липсва романтика. Забавлявайте се и се радвайте на хубавите неща в живота!

Дева

Меркурий навлиза в Дева в понеделник, като ви дава възможност да споделите с любимия ви човек какво бихте искали да се подобри помежду ви. Добрата комуникация е ключова, затова избягвайте да създавате конфликти. Направите ли го, ще имате хубави и хармонични мигове.

Девите, които търсят любовта ще имат достатъчно време да обмислят какво точно търсят като качества в бъдещия им партньор. Грижете се добре за себе си и се забавлявайте с любими хора.

Везни

Везни, все още имате великолепно предимство, когато става въпрос за романтични въпроси! Венера, планетата на любовта и красотата, остава във вашия знак тази седмица. Присъствието ѝ засилва способността ви да привличате към себе си като магнит всичко, което желаете. Венера ще получи подкрепата на Юпитер, разширявайки любовния потенциал. Това разбира се е хубаво както за Везните във връзка, така и за необвързаните.

Скорпион

Да сте потайни относно любовния си живот не трябва да е лошо нещо. Точно обратното и тази седмица потенциално ще бъдете "възнаградени" за финия ви подход.

Венера обаче може да ви накара повече да фантазирате за неща, които ви се иска да преживеете в любовта. Но в края на седмицата тази фантазия може да прерасне в реалност, докато Венера и Юпитер се окажат в прекрасна позиция един към друг. Определено ви очакват хубави неща в любовта.

Стрелец

Стрелци, имате завидно предимство в следващите дни, когато става въпрос за любовни и партньорски въпроси. С Юпитер във вашия сектор на отношенията, определено ще може да подобрите много неща в любовта. Ако сте в нестабилна връзка или брак, но искате да поправите нещата, определено може да постигнете напредък в тази посока.

Но ако връзката ви е щастлива, то Венера и Юпитер ще я направят още по-хубава.

Козирог

Вселената прави всичко възможно, за да ви накара да празнувате любовта! Венера също ще ви подкрепя. Въпреки това, звездите ви съветват да не споделяте твърде много за личния си живот. Възможно е да разкриете неща, които не е добре да се знаят, дори и те да са хубави. Необвързаните представителите на зодиакалния знак може да имат вълнуващ флирт с колега. Все пак внимавайте.

Водолей

Вашият любовен живот определено става по-вълнуващ. За това ще ви помага Юпитер, който се движи през друг въздушен знак - Близнаци. Венера прави перфектен тригон с Юпитер, усилвайки изобилието от късмет и емоции, които можете да получите благодарение на някой специален за вас човек.

Ако сте необвързани, в живота ви може да се появи интересна личност.

Ако вече сте във връзка, вие и вашият любим може да решите да пътувате заедно в чужбина до екзотично и романтично място. Отдайте се на малко вълнение!

Риби

Ако общуването е ключът към добрите отношения, тогава тази седмица вие ще владеете това. Меркурий навлиза във вашия партньорски сектор, което ви позволява не само да слушате партньора си, но и наистина да чувате каквото има да ви казва. Ако трябва да вземете важни решения, това е моментът да проведете разговори. Въпреки че може да не сте съгласни с всичко, все пак комуникацията ще бъде по-хармонична.

Необвързаните Риби ще имат интересни флиртове и срещи.

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback