fallback

Близки до Анджелина Джоли: Тя не спи и не яде, губи много тегло

Нейни приятели са притеснени за здравето ѝ

07.09.2024 | 10:46 Автор: Искра Ангелова

Анджелина Джоли трудно се справя с пренатоварения си график. Актрисата се грижи за сина си след пътния инцидент, работи по нови проекти и продължава да се бори с Брад Пит. Както каза вътрешен човек пред In Touch Weekly, приятелите на актрисата се опасяват, че натовареният ѝ график може да я разболее сериозно.

"Стресът от всичко това очевидно ѝ се отразява. Тя почти не спи и не яде и губи много тегло. Плашещо е и има опасения, че тя може да изложи здравето си на риск", обясни източникът.

Вътрешен човек, близък до Джоли, казва пред In Touch Weekly: "В момента Анджелина има пълни ръце. Тя е по средата на промоционален натиск да получи номинация за Оскар за Мария, плюс това продуцира много нови проекти и се бори със зъби и нокти да победи Брад в съда. В резултат на това тя присъства на срещи и уговорки сутрин, следобед и вечер".

Освен това актрисата се грижи за 20-годишния си син Пакс, който наскоро претърпя инцидент и сега е на физиотерапия. "Той се нуждае от много сън, докато се възстанови. Но когато е буден, всичките му близки са с него, гледат филми, семейството му се грижи Пакс да има всичките му любими храни", каза източникът, близък до звездното семейство.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Любопитно
fallback