fallback

Есенна мода, която остава актуална във времето

Някои тенденции се запазват през новия сезон

06.09.2024 | 13:22 Автор: Беатрис Младжова

През есента повече от всяко друго време от годината се раждат красиви тоалети, съставени от основните модни продукти, в които колективно сме били влюбени от години. Всяка година есенните тоалети, изработени с тези основни елементи, блестят положително.

Плетен пуловер

Плетеният пуловер е един от онези уютни, класически артикули, които просто изглеждат правилен избор в момента, в който температурите започнат да падат. Овърсайз или вталени, пуловер или жилетка, наистина няма да сгрешите, ако решите да добавите плетиво към гардероба си.

Тренчкот

Есенното време е известно с това, че е непредсказуемо и много различно в зависимост от това къде живеете. Но ако има една константа за много от нас, това е случайният дъжд и вятър. Палтото, което трябва да носите, е задължително през есента, а тренчкотите са многосезонен, вечен силует, който отговаря на изискванията за цял живот. Инвестирайте в класически модел, към който можете да се обръщате година след година.

Кожена чанта

Удобната чанта за носене е абсолютно необходима. По-големите размери правят аксесоара подходящ за носене в офиса, както и за изпълнение на поръчки след работа. За по-хладните месеци изборът на такъв в сезонен велурен или дълбок, наситен нюанс ще ви помогне да подобрите всичките си есенни визии.

Ботуши до коляното

Има нещо толкова шик в чифт ботуши до коляното, съчетани с комбинация от рокля или пола и пуловер през есента. Независимо от модерните ботуши в момента, високите до коляното модели могат да бъдат предпочитани през есенните и зимните месеци. Изберете височината и формата на тока според начина си на живот. Например, ако планирате да ходите много – изберете чифт с по-удобна  подметка.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: Pexels

fallback
Още от Любопитно
fallback