fallback

Ретрограден Уран: Време е да обърнем внимание на парите си и хората около нас

Това е планетата на революцията

06.09.2024 | 08:22 Автор: Искра Ангелова

Скоро приключва периода на ретроградния Меркурий, но пък друга планета започна да се движи наобратно. Уран стана ретрограден на 1 септември и това му движение ще продължи до 25 януари 2025 г. Това е планетата на революцията, прогреса и бунтарството е ретроградна в Телец, което значи, че ще трябва да обмислим внимателно как искаме да се развиваме и трансформираме, да правим малки и бавни стъпки. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Hindustan Times".

Овен

По време на ретроградния Уран може да очакват промени във финансовата си ситуация. Вместо да се стресират, нека се фокусират върху намирането на начини да избегнат тези проблеми в бъдеще. Важно е да обърнат истинско внимание на парите си и да потърсят съвети от хора, които могат да им помогнат, като ги научат как да спестяват.

Телец

Период за духовни търсения и растеж. На Телците може сега да им е малко по-трудно да се чувстват слети с истинската си същност. През следващите няколко месеца трябва да работят върху това да приемат и прегърнат себе си - такива, каквито са. Нека наистина приемат някои свои качества и черти, да оценят и обичат себе си.

Близнаци

Въображението им става наистина лудо и диво през периода. Това може да е както благословия, така и предизвикателство. Близнаците може да се чувстват по-креативни, но е важно да останат здраво стъпили на земята. Нека не позволяват мислите им да са в хаос и да ги докарат до параноя. Трябва да има баланс между чудните им идеи и реалността.

Рак

През периода фокусът ще е върху приятелствата. Да оценят хората в живота си, които са останали до тях, дори в най-трудните периоди. Някои приятелства може да са се изчерпали и да изчезнат. Но истинските приятели ще останат до тях. Нека покажат доброта и да подкрепят хората, които се нуждаят от това, съветва teenproblem.net.

Лъв

Ще има някои неочаквани развои и обрати в кариерата им. Вместо да се опитват да избегнат проблемите на работното място, трябва да се изправят лице в лице с тях. И да опитат да намерят правилните решения. Това е чудесна възможност да подобрят нещата в работната сфера.

Дева

В следващите месеци Девите може по-често да общуват и излизат с хора, които не са от обичайната им среда и не са точно техен тип. Тези контакти и отношения ще са едно предизвикателство, може да променят начина им на мислене. И да им помогнат да пораснат. Нека бъдат отворени към това, което може да научат от тези връзки.

Везни

Неочаквана финансова печалба идва към тях. Може да е наследство, може някой да им връща пари, да спечелят нещо и т.н. Но това, което е сигурно е, че Везните ще бъдат изненадани от количеството пари, което ще получат. Все пак - нека бъдат предпазливи и да не харчат цялата сума веднага. Да спестят от нея.

Скорпион

Ретроградният Уран е шанс за тях да разрешат проблемите си с партньора. Хубавото през периода е, че сега Скорпионите и половинката им ще могат по-добре да се разбират един друг, да намерят общото, да постигнат компромис, да открият златна среда - нещо, което ще работи и за двамата. Това е началото на по-здравословна динамика във връзката.

Стрелец

През следващите месеци те ще трябва да поставят някои граници в работата, в професионалната сфера. Свикнали са да поемат много задължения, но сега е времето да започнат да казват "нe" по-често. Така ще имат повече време за себе си и ще избегнат риска от стрес, пренатоварване и т.н.

Козирог

Периодът е посветен на дългосрочните им финансови инвестиции. По природа Козирозите се справят добре с управляването на парите. Но сега трябва да се уверят, че подхождат към инвестициите внимателно, за да избегнат загуби и да увеличат печалбите. Нека обмислят всички рискове, преди да се впуснат в нещо.

Водолей

Вселената може да ги тества - да трябва да следват тълпата и другите, но все пак да останат верни на себе си и своите принципи. Не трябва да се чувстват под натиск - да изпълнят очакванията на другите и да следват техните разбирания. Нека продължат да бъдат уникалните и различни личности, които са.

Риби

Рибите трябва да вярват на своята интуиция по време на ретроградния Уран. Нека не позволяват на външни влияния на объркат мислите и емоциите им. Инстинктите и предчувствията им съдържат важно знание, така че трябва да им се доверяват и да ги следват, независимо какво казват другите.

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback