Марс навлиза в Рак: Емоционални вълни и енергийни промени до ноември

Връзките и приятелството могат да се задълбочат

04.09.2024 | 08:27 Редактор:
С Марс в Рак може да бъдем донякъде и пасивно-агресивни.
С Марс в Рак може да бъдем донякъде и пасивно-агресивни.

На 4 септември огненият Марс навлиза в знака на Рак, където ще остане до 4 ноември 2024 г. Присъствието на Марс в Рак влияе върху нашите темпераменти, страсти и енергийни нива, като ги прави зависими от знаците и фазите на Луната.

Това означава, че до 4 ноември е възможно да бъдем по-емоционални, да сменяме често настроенията си. Ще бъде важно да изразяваме всичко това, но не и да се губим в морето от емоции. 

Също така, звездите ни съветват да не оставяме да бъдем притиснати от другите по отношение на това да се чувстваме по определен начин.

С Марс в Рак може да бъдем донякъде и пасивно-агресивни, особено ако се окажем в спорна ситуация. Ракът е знак, който защитава себе си, хората на които държи. Така че справянето със страстни реакции или комуникация от другите може да бъде трудно за нас. 

От друга страна, този транзит ще ни доближи до тези, които ни интересуват и обичаме. Връзките и приятелството могат да се задълбочат. Ще искаме да се гушкаме и да разговаряме, в любовта също ще търсим близост.

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Freepik