Новолуние в Дева променя живота на няколко зодии

Време е да изпълним целите си

03.09.2024 | 20:15 Редактор:
Време е да отворим очите си за истината.
Време е да отворим очите си за истината.

На 3 септември посрещнахме новолуние в знака на Дева. Това събитие ни дава възможност да започнем работа по поставените ни цели. Ето на кои зодии новолунието ще повлияе най-силно, според "Bustle".

Дева

Новолунието е в техния знак, не е изненада, че са в списъка. Да бъдат готови да обърнат нова страница, да са подготвени за грандиозно ново начало. Събитието ги кара да анализират как се представят пред света, каква е мисията им в него и да направят някои корекции, промени, ако е нужно - ако не харесват това, което виждат.

Какво са чакали, за да променят или подобрят себе си, за да направят потенциала си по-голям? Как да виждат света около себе си по-ясно? Какви малки промени могат да направят, но такива, които ще имат голямо влияние? Нека бъдат искрени към себе си, но да избягват това да са прекалено критични. Да направят промени, но да проявят съчувствие към себе си.

Стрелец

През сезона на Девата те виждал ясно всички детайли, свързани с кариерата им и все гледат към тях внимателно, анализират ги. Но по време на новолунието стават още по-амбициозни и събитието ги мотивира да стартират нови проекти, да се справят с проблемите, да изгладят нещата. Ако чисто професионално около тях е имало хаос, нещата са били объркани и неясни, сега е време да направят плановете перфектни, да изпипат детайлите, да се справят с трудностите. Така ще продължат напред успешно.

Да помислят дали графикът им е направен по такъв начин, че спомага за продуктивността им. Дали са достатъчно организирани, за да могат да преследват дългосрочните си цели ефективно? Сега е време да си създадат нови навици в работата. Да са прагматични и реалисти, пише teenproblem.net.

Риби

Време е да се вгледат в дълбоките връзки и отношения в живота си. Да ги поставят под микроскоп, да ги разгледат внимателно, да ги анализират. Новолунието в Дева поставя фокуса върху партньорствата. Рибите могат да внесат промени в тази сфера и да създадат по-здравословна среда, що се касае до отношенията с най-близките. Сега е време да видят истината, що се отнася до някои уж малки неща, които обаче може да остават незабелязани и да развалят основата на важните връзки.

Например, някои дребни навици, които обаче нараняват околните. Или някаква уж дребна и не толкова значима ситуация, която все пак е предизвикала отвращение у някого или у самите Риби. Лесно е да се опитат да забравят и да продължат напред, но за да е по-дълготрайна и здрава връзката - по-добре са поговорят за проблемите и да кажат какво мислят.

Снимка: Pixabay