Ретроградният Уран подтиква зодиите да прегърнат странностите си

Той ще продължи до януари 2025 г.

03.09.2024 | 18:16 Редактор:
Всеки от нас има задачата да прегърне странностите си.
Всеки от нас има задачата да прегърне странностите си.

Нови промени за зодиите в любовта носи ретроградният Уран в Телец, който започна на 1 септември. Това може да бъде решаващ момент в отношенията ни с партньора, не само за да ни помогне да разберем как да се справим с новите развития, но и за да ни помогне да разберем как нашите собствени нужди и желания също са се променили.

Уран е управляващата планета на Водолей - чудакът на зодиака. По време на ретроградния Уран, който ще продължи до януари 2025 г., всеки от нас има задачата да прегърне странностите си. Нашето предизвикателство през следващите няколко месеца е да се опитаме да обикнем онези части от нас, които са ни смущавали в гимназията.

Овен

Може би се чудите дали вашият партньор наистина ви цени по начините, от които се нуждаете, Овен, но въпросът е, чувствате ли се така за себе си? Трябва да започнете да се движите с увереността, с която сте известни и искрено да вярвате, че сте подарък за партньора си. Когато знаете, че сте ценен, вие също сте склонни да можете да получите повече от това, което заслужавате. Тази връзка има смисъл за вас само, ако ще надгражда живота ви.

Телец

За да привлечете любовта, която наистина искате, Телец, вие също трябва да сте сигурни кой сте. Не е лошо да осъзнаете, че вече не сте същият човек и въпреки че това може да повдигне някои въпроси относно съществуваща връзка в живота ви, по-добре е да почитате истината си, отколкото да се опитвате да се вместите в конкретен калъп. Използвайте това време, за да станете по-автентични и да осъзнаете как сте израснали, за да можете да се доверите на чувствата си относно това дали една връзка е предназначена за вас или не.

Близнаци

Може да ви е предизвикателство внезапно да осъзнаете всичко, което сте замитали под килима, Близнаци, но всичко това е част от изграждането на здрава любов. Когато си дадете време да обработите чувствата и желанията си за живота си, можете също да сте по-сигурни в това, което искате. Вместо да се принуждавате да изберете определен път, позволете си наистина да прегърнете истината за вашата връзка. Може да откриете, че сте се принуждавате да обичате даден човек и че реално вече сте надраснали връзката си с него.

Рак

Позволете си да експериментирате повече по отношение на любовта и начина, по който живеете живота си, скъпи Рак. Това не само може да ви помогне да видите нова възможност за любов, но също така ще ви помогне да изградите повече своята независимост и автономност. Въпреки че сте обвързани, може да не сте щастливи със собствения си живот. Не забравяйте, че хубавата връзка е онази, в  която две уникални души насърчават независимостта и растежа си една друга.

Лъв

Може да успеете да предоговорите някои аспекти на връзката ви, Лъв. Докато сте потопени във вътрешните си мисли, вие също така ще научите повече за това, от което се нуждаете от партньор на този етап от живота си, и това е различно от това, което сте мислили преди. Позволете си да уважавате тези промени, но също така се уверете, че започвате да задавате нов стандарт във връзката си, в противен случай обидата може скоро да заеме мястото на любовта.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: Pexels