Септември е плодотворен период за три зодии

Планетите се разместват и се откриват нови възможности

03.09.2024 | 13:02 Редактор:
За някои зодии периодът ще бъде плодотворен.
За някои зодии периодът ще бъде плодотворен.

Макар и септември за мнозина да е свързан с разходи, има няколко зодиакални знака, за които периодът ще е много плодотворен и финансово силен.

Дева 

В началото на месеца ще почувствате дълбока промяна в приоритетите от ретроградния Уран, както и новолунието във вашия домашен знак. Ще получите яснота какви са вашите ценности в момента и ще продължите напред. Меркурий също се завръща у дома при вас на 9 септември, което ви позволява да изразите тези разкрития в думи.

Стрелец

Като любител на промяната, ретроградният Уран може да се стори особено труден за вас. Тъй като планетата на изобретателността подчертава вашия 2-ри дом на работа и приоритетите, може да започнете да изпитвате желание за промяна на работното място.

Само не забравяйте, че тревата невинаги е по-зелена от другата страна и дори когато е, новата ви градина все още трябва да се полива.

Лъв 

Плутон навлиза в Козирог, давайки ви малко място за действие под неговия поглед – но не задълго, тъй като ще влезе отново във Водолей, вашия сестрински знак, през ноември. Запретнете ръкави и вкарайте целия си капацитет и средства, които може да имате сега, за да можете да влезете в следващия цикъл от живота си с увереност.

Четете повече за всяка зодия в az-jenata.bg

Снимка: Freepik