fallback

Новолуние в Дева: Време е за ново начало и край на нещата, които ни пречат

Вселената никога не ни дава нещо, с което не можем да се справим

03.09.2024 | 10:30 Автор: Искра Ангелова

Посрещаме новолуние в знака на зодия Дева. Това се случва в изключително силно трансформиращ месец, като е хубаво да си припомним, че новото начало винаги е възможно.

Можем да използваме енергията на това лунно събитие, за да започнем нещо ново, да се разделим с нещо старо, което ни пречи или не ни е от полза вече.

Преди дни Меркурий, който е управляващата планета на Дева, стана директен и приключи своето ретроградно движение. Ето защо, нещата все още може да изглеждат малко бавни по време на новолунието в Дева. Възможно е някои цели да ни се струват недостижими, да сме по-мудни. Ще бъде важно и да сме търпеливи.

Месец септември ни носи мощно лунно затъмнение в знака на зодия Риби, но то ще се случи по-късно през месеца, което най-вероятно ще раздвижи събитията в живота ни. До края на месеца нещо може да приключи или да почувстваме, че една глава от живота ни е приключила завинаги.

Увереността е важна

Новолунието в Дева вероятно ще ни напомни какво трябва да си отиде от живота ни.

Периодът може да ни донесе и някои съобщения, на кои ще трябва да обърнем внимание. По време на септемврийското новолуние, Сатурн ще бъде активен и ще ни води в много отношения. Когато Сатурн присъства, понякога можем да се почувстваме предизвикани или притиснати в определена област от живота си. Тази планета може да ни изправи пред трудности, но само защото имаме силата и потенциала да ги преодолеем.

Ако възникнат трудни обстоятелства при това новолуние, ще бъде важно да се засилим и да поемем отговорност за тях. Вселената никога не ни дава нещо, с което не можем да се справим. Ето защо е важно да продължаваме да се движим напред с увереност. Имаме силата и ресурсите, за да се справим. 

Четете цялата статия в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback