fallback

Михаела Филева за Ед Шийрън: Още осмислям какво ми се случи

Изпълнителката определи концерта и срещата си с него като "истинска магия"

02.09.2024 | 10:44 Автор: Елеонора Танева

"Истинска магия" - с тези думи Михаела Филева определи концерта на Ед Шийрън в София. Тя подгряваше публиката на Националния стадион "Васил Левски" преди участието на британския изпълнител в събота вечерта. 

"Все още осмислям какво ми се случи, безкрайно щастлива съм...беше изживяване, което ще помня 'til we're 70 (както пее той)", написа Филева в профила си във Facebook.

Двамата са имали лична среща зад кулисите.

"Той е точно толкова земен и мил, колкото си го представяте. Това беше третият негов концерт, на който присъствам в публиката и пея с цяло гърло, но снощи усетих музиката му още по-специално, обградена с над 60 000 усмихнати и щастливи хора, основно българи, танцуващи, пеещи, забавляващи се под дъжда! Концертът категорично e най-вдъхновяващото и обединяващо събитие, което се е случвало на музикалната сцена у нас от много време насам!", сподели емоциите си певицата.

Тя благодари на феновете си, които я поздравяват за участието. А от социалните мрежи става ясно също, че не е отказала на никой да се снима с нея преди и след най-голямото музикално събитие от години насам.

Снимки: Facebook/Mihaela Fileva

fallback
Още от Любопитно
fallback