Хороскоп за 1 септември: Примамливо предложение за Телците, Водолеите да внимават с думите

Скорпионите ще изпитат противоречиви емоции

01.09.2024 | 07:00 Редактор: Вяра Димова
Вълнуващи преживявания за някои зодии.
Вълнуващи преживявания за някои зодии.

Денят ще ни предостави възможности за отдих, но и за някои вълнуващи преживявания. Кой какво го очаква, четете в прогнозата на астролог Петя Георгиева.

Овен

Разговорите ще са много и предимно на сериозни теми. Не би било учудващо да усетите изтощение или пристъпи на тревога. Посветете част от времето на спортни занимания, според предпочитанията си. Бързо ще възстановите обичайното си спокойствие.

Телец

Убедителни сте и бихте могли да спечелите привърженици за каквото и да ви е необходимо. Не е изключено да получите доста интересно предложение за сътрудничество при това от партньори, на които можете да имате доверие.

Близнаци

Усетите ли, че ви изпълват мрачни мисли, заемете се с възможно най-сложните задачи, които все отлагате от страх, че няма да се справите. Не само ще получите удивително добри резултати, но и бързо ще забравите обзелите ви тревоги.

Рак

Дефинирайте целите си и се заемете с осъществяването им с убеждението, че можете. Бързо ще стигнете до оригинални решения, които всеки друг би преценил като неизпълними. На вас, обаче, ще ви се получи.

Лъв

Трудно ще намерите общ език с околните, дори принципно мненията ви да не са коренно противоположни. Ограничете контактите, за да не се стигне до недоразумения от типа "объркани в превода".

Дева

Обсъждайте спорните въпроси конструктивно. Не възприемайте собственото си мнение като единствено правилно, за да не стигнете до монолог и да отблъснете събеседниците си. Дайте им възможност да изразят мислите си и проявете комбинативност.

Везни

Случка, разговор или медийна информация ще ви ентусиазират на тема "гражданска инициатива". Преди да предприемете активни действия в каквато и да било насока, опитайте се да оцените до колко са реалистични хрумванията ви.

Скорпион

Преди обед обстановката ще е напрегната, а емоциите – противоречиви. Решенията ви ще зависят почти изцяло или от обстоятелствата, или от чужда воля. Заемете пасивна позиция, за да не допуснете фатални грешки.

Стрелец

Част от набелязаните задачи ще са трудоемки, но пък ползите от тях ще са обещаващи. Към каквато и работа да се ориентирате, ще я свършите по най-добрия начин. Дори да не получите материални бонуси, моралните ще са стимулиращи.

Козирог

Използвайте първата част на деня за интензивни занимания, а втората – за пасивна почивка. Без особени затруднения ще успеете да стабилизирате физическото си състояние и да удовлетворите интелектуалните интереси.

Водолей

От съществено значение ще е не какво казвате, а начинът, по който го поднасяте на слушателите си. Усетите ли, че сте раздразнителни, не говорете излишно. Дори "половин дума", но неподходяща, може да предизвика бурна разправия, пише az-jenata.bg.

Риби

Няколко бързи, макар и кратки разговора, проведени още в началото на деня, ще ви накарат да разберете, че всички въпроси, които предстои да се обсъждат, ще са важни. Организирайте срещите и дискусиите си в неформална обстановка. Ще е много по-лесно да стигнете до единомислие.

Снимка: pixabay