fallback

Новолунието в Дева на 2 септември носи ново начало за зодиите

Това е време за размисъл и медитация

30.08.2024 | 19:35 Автор: Беатрис Младжова

Сезонът на Девата ни заземява със своето проницателно око за детайлите и желание за подобрение. Това е време, когато плодовете на вашия труд са изведени на преден план, приканвайки ви да оцените какво е процъфтявало в живота ви и какво може да се нуждае от усъвършенстване.

На 2 септември луната ще се обнови в този променлив земен знак, сигнализирайки време за размисъл и медитация. Фазата на новолунието ни предлага шанс да нулираме и опресним, като същевременно се фокусираме върху фините, но значителни подобрения, които обикновено пренебрегваме.

Овен

Приземи се, Овен. Новолунието в Дева осветява вашия шести дом на ежедневните рутини и благополучие, като ви подтиква да помислите как вашите навици влияят на цялостното ви здраве. Тъй като Луната е в опозиция на Сатурн във вашия 12-и дом, може да почувствате желание да се заемете с проблеми, които сте избягвали, особено тези, свързани с психическото или емоционалното ви състояние.

Меркурий във вашия пети дом добавя творческа искра, но сблъсъкът с Уран в Телец може да предизвика неочаквани изненади по отношение на финансите. Съсредоточете се върху опростяването на рутините си, за да намалите стреса и да приведете ежедневието си в съответствие с това, което наистина ви носи радост.

Телец

Отделете време за страстните си проекти, Телец. Предстоящото новолуние в Дева ще активира вашия пети дом на креативност, романтика и себеизразяване, приканвайки ви да прецизирате подхода си към това, което ви носи радост. Опозицията на Луна със Сатурн във вашия 11-и дом обаче може да ви накара да преразгледате социалните си задължения или групови връзки. Естествено, с Меркурий в Лъв (вашият личен живот), домът и семейството са в ума ви, но сблъсък с Уран във вашия знак ви насърчава да прегърнете неочаквани промени и пробиви във вашата идентичност и лични цели.

Близнаци

Погрижете се за личното си пространство, Близнаци. Новолунието в Дева осветява вашия четвърти дом на дома и семейството, призовавайки ви да се съсредоточите върху подобряването на вашето жизнено пространство и емоционален пейзаж.

Опозицията на Луна със Сатурн във вашия 10-и дом може да повдигне кариерни въпроси, които ви обременяват, но Меркурий (вашата управляваща планета) във вашия трети дом предполага, че ясната комуникация може да ви помогне да се справите с този натиск. Имайте предвид, че това също е в квадратура на Уран, разкривайки скрити прозрения или неочаквани промени във вашия вътрешен свят.

Рак

Организирайте мислите и задачите си, Рак. Предстоящото новолуние ще подчертае вашия трети дом на общуване, учене и общност, което ще ви подтикне да прецизирате начина, по който се свързвате с другите. Опозицията на Луна със Сатурн във вашия 9-и дом на висше образование и вярвания може да ви предизвика да преразгледате отдавнашни възгледи или ангажименти.

Също така, квадрат Меркурий-Уран може да доведе до неочаквани промени в социалните ви кръгове, особено по отношение на вашите финанси и ценностна система. Съсредоточете се върху ясна, обмислена комуникация и съгласуване на ежедневните ви взаимодействия с по-дълбоки ценности.

Лъв

Подберете бюджет, който работи най-добре за вас, Лъв. С обновяването на луната в Дева и вашия втори дом на финансите и самооценката ще бъдете насърчени да погледнете по-отблизо финансовите си навици и как те влияят на чувството ви за сигурност. Опозицията на Луна със Сатурн във вашия 8-и дом на споделени ресурси може да повдигне проблеми, свързани с дългове, данъци или интимни партньорства, предизвиквайки ви да намерите баланс.

Също така, с Меркурий във вашия знак вашите мисли и думи са силни, но квадрат с Уран предполага, че неочаквани изненади могат да разклатят нещата в кариерата ви.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: Pexels

fallback
Още от Любопитно
fallback