fallback

Хороскоп за септември: Напредък и предизвикателства за всички зодии

Време за нови възможности и промени

30.08.2024 | 17:25 Автор: Деси Николова

Овен

Условия за напредък няма да липсват, а дали ще се възползвате от тях, зависи изцяло от вас. В началото на месеца създайте ред в действията си. Наблюдавайте, анализирайте, преценявайте тактиките си и когато има възможност или се налага, експериментирайте.

Телец

Събитията ще са леко противоречиви, но пък и удобни за "презареждане" в професионален план. Бъдете готови да загърбите старото и да навлезете смело в следващия нов етап от личностното си развитие. Той ще е по-прагматичен, по-материален.

Близнаци

Интересен ще е ефектът от астрологичните събития във вашия знак. В началото на месеца напрегнат аспект между Марс и Нептун, който е в ретроградно движение, ще създава пречки за осъществяване на конкретни намерения, условия за конфликти, нетърпимост към чуждото мнение. В този период разчитайте предимно на вербалните си умения. Приемете, че действията ви са "сеитба", а плодовете от работата си ще събирате в края на месеца.

Рак

На 4 септември Марс ще премине във вашия знак, където е в статус на падение. Откровената му войнственост ще се трансформира в подмолна агресия, изразяваща се в коварни "удари под кръста". Преживяванията ще са ярки и запомнящи се.

Лъв

Почти сигурно е, че ще отбележите впечатляващ завършек на поредица дейности и проекти, започнати в предишните няколко месеца. За поне седмица ще намалите темпото, ще систематизирате и анализирате резултатите, ще очертаете трасето на следващите си замисли. Ясно и недвусмислено ще установите какво ви пречи, от какво трябва да се откажете и кои нововъведения задължително трябва да приложите в ежедневието си.

Дева

Месецът започва с Новолуние във вашия знак на 3 септември. Буквално с един замах ще сложите ред в хаоса. Освен в личен план, това Новолуние ще бъде повратна точка и в социален. Не е изключено да се намери решение на част от съществуващите към момента остри междудържавни конфликти.

Везни

Необикновен, почти мистичен период. Напредъкът през първата половина ще е свързан с личната ви организация, старание да съчетаете целите и ресурсите си. От съществено значение е да поставите в ред документите и да погасите задълженията си към държавната администрация. Точно те може да се окажат "прът в колелата" при стартиране на мащабните ви замисли.

Скорпион

Очакваният напредък най-после ще започне да се случва, макар и бавно. От съществено значение е да разпределите силите, да планирате задачите и да обмисляте всяка крачка. Промените на работното място ще предизвикат и някои промени в отношенията. Не е изключено някои колеги да напуснат, на тяхно място да дойдат нови. Координацията с новите първоначално ще е сложна, ще изисква доста усилия и взаимни компромиси.

Стрелец

Много е вероятно още в началото на месеца да изникне непредвидена възможност за участие в кратка обучителна програма, семинар или друга форма за обмяна на опит и разширяване на влиянието. Възползвайте се. Първоначално може да не научите нещо съществено, но ще създадете полезни контакти, осигурявайки си варианти за съвместна дейност.

Козирог

Някои представители на вашия знак ще могат да погасят задълженията си. Други – да направят изгодни инвестиции. Ще има и такива, които ще намерят окончателно решение на имотни проблеми, свързани със семейството или близки роднини.

Водолей

Периодът ще е подходящ за творчески занимания, пътувания, обучение. Въпрос на време е от тези дейности да получите очакваните резултати под формата на допълнителни приходи или подобряване на материалния ви статус.

Риби

За всички сложни дейности в началото на месеца ще ви помогнат партньори, с които работите отскоро. Техните позиции ще се окажат по-стабилни от вашите, но те пък ще са отзивчиви и с радост ще ви "бутнат едно рамо".

Четете повече за всяка зодия в az-jenata.bg

Снимка: Freepik

fallback
Още от Любопитно
fallback