Как зодиите да подредят финансите си през септември?

Новолунието на 2 септември е полезно при поставяне на осезаеми цели

30.08.2024 | 11:17 Редактор: Беатрис Младжова
Средата на месеца носи късмет за манифестиране на пари.
Средата на месеца носи късмет за манифестиране на пари.

Началото на новия сезон означава и нови разходи. Първите няколко седмици от месеца обхващат по-голямата част от сезона на Дева – щателна, внимателна и подредена зодия. Използвайте го, за да анализирате малките детайли на вашите финанси, да подредите бюджета си и да изградите по-устойчиви рутини около работата. Новолунието на 2 септември е полезно при поставяне на осезаеми цели, така че начертайте практически път към дългосрочен финансов или професионален успех.

Средата на месеца носи късмет за манифестиране на пари, тъй като обичащата лукса Венера изпраща бляскава целувка на планетата на просперитета Юпитер на 14 септември. Но направете своите ритуали за изобилие преди 17 септември, тъй като тогава е пикът на пълнолунието в лунното затъмнение в Риби, и тази хаотична луна ще изисква цялото ви внимание. 

Овен 

Сезонът на Девата ви дава всички космически инструменти, от които се нуждаете, за да организирате графика си, да наваксате списъците си със задачи и да изчистите ежедневната си рутина – така че използвайте тази продуктивна енергия, за да намалите разходите си и да напреднете в работа. Новолунието на 2 септември е идеалното време за въвеждане на нови навици.

Телец 

Ако имате страстен проект, който бихте искали да превърнете в успех, настроението на сезона на Девата може да засили вниманието ви към детайлите и да ви помогне да го оживите, особено при новолунието на 2 септември. 15 септември е един от най-щастливите ви дни в годината, когато става въпрос за правене на парични движения, тъй като вашият космически управител Венера е в хармония с Юпитер във вашата финансова зона. Това е страхотно време да преследвате нов поток от приходи.

Близнаци 

Педантичното новолуние в Дева на 2 септември ви помага да се задълбочите в детайлите, но може да се почувствате малко неясно как да продължите напред в кариерата си. Но след като планетата Марс достигне вашата финансова зона няколко дни по-късно, вие ще бъдете мотивирани да правите парични движения и ще имате повече яснота относно това, което искате. Това е много по-добър момент да влезете в действие и да поемете инициатива във фискалния си живот.

Рак 

Ако трябва да предизвикате някои разговори за пари, новолунието на 2 септември е подходящо време за ясна комуникация. Няколко дни по-късно активният Марс навлиза във вашия знак, така че очаквайте да се почувствате особено енергични и мотивирани. Можете да насочите това удоволствие към почти всяка цел, така че ако трябва да направите кариерни ходове или инвестиции, ще имате достатъчно сили да ги осъществите.

Лъв

Сезонът на Девата е съсредоточен върху портфейла ви, а новолунието на 2 септември е идеалното време да направите някои дългосрочни инвестиции или да включите по-интелигентни навици за харчене в рутината си. Избягвайте импулсивните решения и вместо това се съсредоточете върху задълбочено планиране на нещата, особено след като логистичният Меркурий се присъедини към слънцето във вашата финансова зона на 9 септември.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: Pexels