fallback

За последен път "Фантомът на операта" радва българската публика

Над 130 души участват в спектакъла, който ще бъде на сцена до до 5 септември

29.08.2024 | 19:25 Автор: Толя Стоянова

За втори и последен път най-грандиозният мюзикъл на всички времена "Фантомът на операта" ще радва публиката в България. Спектаклите са от днес до 5 септември, след това екипът продължава турнето си по световните сцени.

Мистерия, лабиринти на човешките отношения, любов, страст, завист и надежда – всичко това е вплетено майсторски в сюжета на мюзикъла, който пренася зрителите в един приказен свят.

"Маската на Фантома е метафора за това, което всеки един от нас крие в себе си, за това кои сме и какви трябва да бъдем пред света. Фантомът е отблъснат от обществото, самотен. Той гледа хората около себе си и се опитва да им въздейства, като ги плаши с тази маска. Това е лицето, което той може да покаже на света. Когато сложи маската, той се чувства силен, могъщ", сподели Надим Нааман, който влиза в ролята на Фантома.

Над 130 души участват в спектакъла.

"Ние сме голяма група, едно голямо семейство. Всеки се стреми да постига най-доброто в това, което прави. Всеки един от нас има голям талант. Всеки е добър в това, което прави на сцената", добави Нааман.

Освен добре познатите лица, този път българската публика ще види и ново лице. Красивата Бриджит Костело влиза в ролята на Кристин Дайе.

Пищната сцена пресъздава интериора и фасадата на Парижката опера. Зрителите ще се потопят в епохата от 1850 г., където се разказва една от най-известните трагични любови на сцената, вълнуваща над 160 млн. зрители вече 38 години.

Вижте повече в репортажа.

fallback
Още от Любопитно
fallback