fallback

Филип и Васко развълнуваха варненци на живо и завладяха социалните мрежи (+ВИДЕО)

Хиляди споделения във Facebook на техния кавър на "Богатство"

28.08.2024 | 15:12 Автор: Елеонора Танева

Две момчета се превърнаха в интернет сензация - не защото са се сбили, напили или откраднали нещо. 

Филип и Васил плениха сърцата на хиляди в социалните мрежи след като тяхно изпълнение на песента "Богатство" на група "Тангра" беше публикувано и споделено хиляди пъти.

Филип е ученик в Национално музикално училище "Любомир Пипков" - София, а  неговият приятел Васил е ученик в Хуманитарна гимназия "Константин Преславски" - Варна.

Преди китарата 14-годишният Филип е свирил за кратко на барабани. Вече 9 години момчето се занимава сериозно с музика. Детската мечта на тийнейджъра е да има своя рок група. Печелил е награди от музикални конкурси, а като най-голямата си награда това лято може да отчете хилядите сърца, които плени по улиците на Варна с изпълненията си със своя приятел Васил.

Светлана Петрова коментира техния кавър на "Богатство" така: "Прекрасни, талантливи и истински млади момчета. Изключително талантливи и харизматични. С деца като вас, попили и носещи в себе си музиката и онези ценности, все още има надежда за бъдещето на всички ни! Не спирайте. Благодаря!"

Много са коментарите, в които има специални поздрави към родителите на децата, които са възпитали вкуса им към хубавата българска музика.

Кадри: Национално сдружение на сираците в България

fallback
Още от Любопитно
fallback