fallback

Венера влиза във Везни и ще повлияе на взаимоотношенията ни

Очаквайте повече хармония и артистичност

28.08.2024 | 13:52 Автор: Деси Николова

На 29 август Венера навлиза в знака на Везни и ще остане там до 22 септември 2024 година. Везните се отличават със своите комуникационни умения и естествен чар.

Докато планетата на красотата, парите и любовта Венера е в този зодиакален знак, ние ще сме по-склонни да преговаряме и да правим компромиси. Можем да бъдем много любезни с другите. Ние също ще сме и по-големи идеалисти по отношение на любовта.

Въпреки че Венера във Везни е много фокусирана върху взаимоотношенията, има излъчване на хладна непривързаност към тази енергия. Предпочитаме нещата да се правят по "правилния" начин, докато агресивното или грубо поведение ни отблъсква.

Но както всеки транзит, така и този носи някои "капани", под формата на свръхзависимост и повърхностност. За да избегнем неприятни ситуации, ще се опитаме да игнорираме по-дълбоките проблеми във взаимоотношенията ни. Ето защо, най-добре да избягваме да се съгласяваме с партньорите си, докато лично се чувстваме зле от факта.

Докато Венера е във Везни, ние сме по-артистично настроени или търсим баланс в личната си среда. Периодът е отличен за насърчаване на сътрудничество, хармония, взаимноизгодни връзки. Много по-опитни сме в комуникацията с другите, което ни помага и да просперираме.

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Freepik

fallback
Още от Любопитно
fallback