fallback

Бен Афлек набързо замени Джей Ло с племенница на Джон Кенеди?

Кик Кенеди преди това беше свързана романтично със сина на Пол Саймън

28.08.2024 | 09:24 Автор: Толя Стоянова

Възможно ли е Бен Афлек вече да е намерил с кого да замени Джей Ло и да e продължил напред с любовния си живот, само седмица след официално подадената молба за развод от певицата?

Според множество източници 52-годишният актьор се наслаждава на компанията на Катлийн - Кик Кенеди - едно от шестте деца на Робърт Ф. Кенеди-младши, която я прави една от племенниците на убития американски президент Джон Ф. Кенеди. Запознати твърдят, че Кик и Бен прекарват време заедно, но засега никой не е напълно сигурен какво точно се случва помежду им.

"Кик винаги е харесвала Бен", казват вътрешни хора, но обясняват, че не се знае точно кога двамата са се запознали. Племенницата на Джон Кенеди е описвана като актриса и активист, както и като човек, който си пада по купоните и обича да се забавлява.

Въпреки това, някои източници пък твърдят, че Бен и Кик дори не се познават и няма абсолютно нищо романтично помежду им. В разрез на тези думи бяха твърденията на друг вътрешен човек, който каза, че двойката прекарва време заедно още от края на пролетта. Според Page Six те са били забелязани на различни локации в Лос Анджелис, включително в известен хотел в Бевърли Хилс.

Кик Кенеди преди това беше свързана романтично със сина на Пол Саймън - Харпър. Тя също така излизаше с милионерския наследник Матю Мелън, преди той да почине през 2018 г.

Бен Афлек е познат на целия свят с любовните си приключения

Афлек излизаше с Джей Ло от 2001 г. до 2004 г., когато двамата развалиха годежа си и продължиха самостоятелно напред. Актьорът срещна Дженифър Гарнър, от която има три деца, но се разведе с нея през 2018 г. след 13-годишен брак. След това, през 2020 г., се върна при Лопес, за която се ожени две години по-късно.

На 20 август тази година певицата подаде молба за развод. Според източници, въпреки дълбоката любов, която двамата са изпитвали един към друг, честите промени в настроението на Афлек са били основният проблем за раздялата.

"Истината е, че имаше огромна любов помежду им, но постепенно стана ясно, че неконтролируемите промени в настроението на Бен, които той не можеше да скрие от пресата, пречеха. Всеки можеше да види непостоянното му държание, огромните емоционални промени", сподели източник, който обясни, че актьорът може да премине от много щастлив и топъл мъж в мрачен и тъжен за секунди.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Любопитно
fallback