fallback

Какво очаква всяка зодия в сезона на Девите

Ставаме по-практични и се отдаваме на работа

27.08.2024 | 22:37 Автор: Толя Стоянова

Сезонът на Девата започна на 23 август и ще продължи до 22 септември. През периода няма да търсим тръпка, любов или да купонясваме по цяла нощ. Ставаме по-практични и се отдаваме на работа. Ето какво да очаква всяка зодия:

Овен

Мивката им е пълна с чинии, имат хиляди непрочетени съобщения и имейли, около тях е хаос. Трябва през следващите седмици да се стегнат и да се справят с всичко това, да оправят бъркотията. Ако сега са неподредени, по-мързеливи и водят нездравословен начин на живот, неприятните симптоми се засилват.

Телец

Да си отделят време, в което да се свържат със себе си. Да анализират себе си. Да помислят кои са всъщност, как се държат, кое ги кара да чувстват радост. И как могат да станат човека, който искат да бъдат. Лесно е - трябва да бъдат искрени, верни на себе си.

Близнаци

Животът вкъщи става доста зает. Може да слагат нова украса, нови мебели, да променят подредбата вкъщи, да се нанесат в ново жилище, да се занимават със семейни проблеми и въпроси. Близнаците са напълно ориентирани към дома и семейството сега. Трябва всичко в тези сфери да се развива по-гладко и те могат да направят това.

Рак

През сезона на Девата те ще трябва да учат нещо ново всеки ден. Нека станат ученици в училището "Живот". Да бъдат по-любопитни, да задават въпроси, да ходят на нови места, да опитват нови неща. Да напуснат зоната си на комфорт обикновено не е лесно за тях, но през този период ще им е по-лесно да го направят.

Лъв

Има напрежение във финансовата сфера при тях, но през сезона на Девите то леко спада и нещата се завръщат към нормалното. Нека надникнат в банковата си сметка, да помислят кои от многото им разходи не си струват, за кои неща не е нужно да дават толкова пари.

Дева

Сега е техният сезон и те са в свои води. Светът е техен, под светлините на прожекторите са, център на внимание са. Периодът подсказва, че една глава от техния живот се затваря и приключва. Започва нова. Да помислят кои искат да бъдат. Какви връзки искат да имат с околните.

Везни

Има много неща, които искат да свършат сега, но някак не успяват да направят нищо от тях. Не е проблемът, че са заети с много нови неща и имат много задължения. По-скоро в живота им има остатъци от миналото, с които просто трябва да се справят. Всичко е една бъркотия.

Скорпион

Сезонът на Девата е един от най-социалните периоди от годината за Скорпионите. Да очакват да прекарват много време с компанията, приятели и познати през периода. Освен това, сега те създават нови приятелства. Тези зодии много дълго и внимателно подбират кои хора да допуснат до себе си и да им станат близки.

Стрелец

Всички погледи са вперени в тях! Сезонът на Девата е много важен период за тяхната кариера. Сега стигат до връхната точка на някакъв цикъл, свързан с кариерата им, статуса им или репутацията им.

Козирог

Да се насладят на пътешествието през сезона на Девата. Да опитат нещо ново. Да отидат на далечно място. Периодът сега е посветен на разширяване на хоризонтите, на ума, на придобиване на нови възгледи.

Водолей

Сезонът на Девата винаги е сложен за тях. Има някои неща, които са написани с дребен шрифт, но те трябва да забележат. Може да става дума буквално за ситни шрифтове в договори, които подписват. Да четат всичко внимателно.

Риби

На фокус при тях сега са връзките и отношенията. За Рибите сега е сезонът на любовта, в който просто ще искат да се гушнат с партньора на дивана и да прекарват много време с него, правейки романтични неща. 

Четете повече в teenproblem.net.

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback