Какво очаква всяка зодия в сезона на Девите

Ставаме по-практични и се отдаваме на работа

27.08.2024 | 22:37 Редактор: Толя Стоянова
През периода няма да търсим тръпка, любов или да купонясваме по цяла нощ.
През периода няма да търсим тръпка, любов или да купонясваме по цяла нощ.

Сезонът на Девата започна на 23 август и ще продължи до 22 септември. През периода няма да търсим тръпка, любов или да купонясваме по цяла нощ. Ставаме по-практични и се отдаваме на работа. Ето какво да очаква всяка зодия:

Овен

Мивката им е пълна с чинии, имат хиляди непрочетени съобщения и имейли, около тях е хаос. Трябва през следващите седмици да се стегнат и да се справят с всичко това, да оправят бъркотията. Ако сега са неподредени, по-мързеливи и водят нездравословен начин на живот, неприятните симптоми се засилват.

Телец

Да си отделят време, в което да се свържат със себе си. Да анализират себе си. Да помислят кои са всъщност, как се държат, кое ги кара да чувстват радост. И как могат да станат човека, който искат да бъдат. Лесно е - трябва да бъдат искрени, верни на себе си.

Близнаци

Животът вкъщи става доста зает. Може да слагат нова украса, нови мебели, да променят подредбата вкъщи, да се нанесат в ново жилище, да се занимават със семейни проблеми и въпроси. Близнаците са напълно ориентирани към дома и семейството сега. Трябва всичко в тези сфери да се развива по-гладко и те могат да направят това.

Рак

През сезона на Девата те ще трябва да учат нещо ново всеки ден. Нека станат ученици в училището "Живот". Да бъдат по-любопитни, да задават въпроси, да ходят на нови места, да опитват нови неща. Да напуснат зоната си на комфорт обикновено не е лесно за тях, но през този период ще им е по-лесно да го направят.

Лъв

Има напрежение във финансовата сфера при тях, но през сезона на Девите то леко спада и нещата се завръщат към нормалното. Нека надникнат в банковата си сметка, да помислят кои от многото им разходи не си струват, за кои неща не е нужно да дават толкова пари.

Дева

Сега е техният сезон и те са в свои води. Светът е техен, под светлините на прожекторите са, център на внимание са. Периодът подсказва, че една глава от техния живот се затваря и приключва. Започва нова. Да помислят кои искат да бъдат. Какви връзки искат да имат с околните.

Везни

Има много неща, които искат да свършат сега, но някак не успяват да направят нищо от тях. Не е проблемът, че са заети с много нови неща и имат много задължения. По-скоро в живота им има остатъци от миналото, с които просто трябва да се справят. Всичко е една бъркотия.

Скорпион

Сезонът на Девата е един от най-социалните периоди от годината за Скорпионите. Да очакват да прекарват много време с компанията, приятели и познати през периода. Освен това, сега те създават нови приятелства. Тези зодии много дълго и внимателно подбират кои хора да допуснат до себе си и да им станат близки.

Стрелец

Всички погледи са вперени в тях! Сезонът на Девата е много важен период за тяхната кариера. Сега стигат до връхната точка на някакъв цикъл, свързан с кариерата им, статуса им или репутацията им.

Козирог

Да се насладят на пътешествието през сезона на Девата. Да опитат нещо ново. Да отидат на далечно място. Периодът сега е посветен на разширяване на хоризонтите, на ума, на придобиване на нови възгледи.

Водолей

Сезонът на Девата винаги е сложен за тях. Има някои неща, които са написани с дребен шрифт, но те трябва да забележат. Може да става дума буквално за ситни шрифтове в договори, които подписват. Да четат всичко внимателно.

Риби

На фокус при тях сега са връзките и отношенията. За Рибите сега е сезонът на любовта, в който просто ще искат да се гушнат с партньора на дивана и да прекарват много време с него, правейки романтични неща. 

Четете повече в teenproblem.net.

Снимка: Pixabay