fallback

50% от наследството на Ален Делон отива при дъщеря му Анушка

Двамата му синове ще си поделят останалите 50%

27.08.2024 | 15:50 Автор: Тодор Петров

Анушка Делон ще вземе половината от състоянието на легендарния актьор Ален Делон, който бе погребан в събота, а двамата му синове ще си поделят останалите 50%.

Антъни, който е син на Ален от първия му брак с Натали Делон, заяви във френската преса, че няма намерение да се кара със сестра си: “Няма да има проблем с наследяването, тъй като всичко е записано в завещанието“.

Тези цифри изненадаха феновете на Ален Делон, който по този начин облагодетелства 33-годишната си дъщеря в ущърб на синовете си Антъни (59 години) и Ален-Фабиен (29 години).

Все пак обаче това не е напълно неочаквано, тъй като се знаеше, че Ален е най-близък с Анушка и че тя е тази, която най-вече се е грижила за него и делата му през последните години.

Делон е назначил Анушка за изпълнител на завещанието си още през 2019-а и тя е тази, която трябва да се увери, че желанията на баща ѝ ще бъдат зачетени.

Съгласно френското законодателство е почти невъзможно законно напълно да лишите от наследството някое от вашите деца – всеки може да претендира най-малко за „наследствения резерв“, дял, който му е предоставен по право.

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Любопитно
fallback