Костадин Костадинов се похвали с вкусна и евтина вечеря на топ локация в Москва

Лидерът на "Възраждане" направи заключението, че магазините са пълни със стоки и руснаците не страдат от санкциите на Запада

27.08.2024 | 15:27 Редактор: Елеонора Танева
Костадин Костадинов провери цените в хранителен магазин в Москва.
Костадин Костадинов провери цените в хранителен магазин в Москва.

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов се похвали с вкусна и евтина вечеря в български ресторант на топ локация в Москва.

"Снощи вечеряхме в българския ресторант в Москва, механа "Баба Марта". Намира се на най-известната московска улица, "Арбат", и поради тази причина очаквах цените да са изключително високи. За наша изненада обаче те се оказаха съвсем нормални и тримата вечеряхме за около 110 лв.", написа Костадинов в профила си във Facebook.

От споделените снимки става ясно, че телешки език на скара е 750 рубли или 14 лв., тараторът е 280 рубли (5,49 лв.), домашен сладоледен пай е 380 рубли (7,45 лв.).

Костадинов споделя, че на тръгване от ресторанта е минал през хранителен магазин, за да "видим как страдат руснаците от санкциите и колко са им празни витрините".

"Разбира се, такова нещо няма, магазините са пълни и цените на някои стоки в тях са по-евтини, отколкото в България. Сега разбирате ли защо американците толкова държат да скъсат всички връзки между нас и Русия? Защото на пропагандата краката са къси и ако имаме реална информация за Русия, истината ще се покаже изключително бързо. Тази вечер ще ви пусна и едно видео от района с небостъргачите в центъра на Москва, за да видите едно от хилядите неща, които крие от нас американската пропаганда", пише още лидерът на "Възраждане".

Костадинов е в Москва за за участие в най-мащабния международен форум на БРИКС, включващ 6000 делегати от 126 държави, който ще се проведе на 27 и 28 август.

Снимки: Facebook


2
0 rate up comment rate down comment 0
Ироничен европеец
преди 1 час
И ние замръзнахме последните 2 зими без незаменимият руски газ, Копейкин. Направо започна масова емиграция от Европа към руският евразийски рай.. Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
Прозтя Тъпейкин
преди 1 час
Вярвайте ми! Аз никога не лъжа и не съм кремълски пропагандист. Ама хич даже. Сигнализирай за неуместен коментар