fallback

Майката и сестрата на Марая Кери починаха в един и същи ден

"Сърцето ми е разбито", разкри легендарната певица

27.08.2024 | 09:05 Автор: Тодор Петров

Марая Кери загуби майка си Патриша и сестра си Алисън в един и същи ден. 

"Сърцето ми е разбито, че загубих майка си през изминалия уикенд. За съжаление, при едно трагично стечение на обстоятелствата, сестра ми загуби живота си в същия ден", се казва в изявление на американската певица. 

Кери сподели, че се е чувствала благословена да прекара време с майка си в седмицата преди смъртта ѝ и помоли за уединение. Все още няма подробности за причините за смъртта. 87-годишната Патриша е бивша оперна певица и вокален педагог от ирландско-американски произход.

В мемоарната книга на Кери от 2020 г. "Значението на Марая Кери" петкратната носителка на наградата "Грами" описва подробно сложните си отношения с майка си, като казва, че това ѝ е причинило много болка и объркване.

55-годишната Кери заяви, че конкуренцията е застанала между тях. Професионалната ревност идва с територията на успеха, но когато човекът е майка ти и ревността се разкрива на такава крехка възраст, това е особено болезнено, сподели тогава тя, но говори и за дълбоката си любов към майка си, като пише в посвещението: 

На Пат, моята майка, която, въпреки всичко, вярвам, че е направила най-доброто, на което е способна. Винаги ще те обичам по най-добрия начин, на който съм способна.

В интервю с Гейл Кинг през 2022 г. певицата заяви, че определено е била засегната от критиките на майка си, когато е растяла. Тя добави, че винаги е отдавала дължимото на майка си за това, че я е приобщила към музиката, пише БГНЕС.

Отношенията на Кери с по-голямата ѝ сестра Алисън, 63-годишна, също са сложни.

В мемоарите си тя пише, че се е отчуждила от нея и брат си Морган, като казва, че за нея е било емоционално и физически по-безопасно да няма никакъв контакт. |

Снимка: БГНЕС  

fallback
Още от Любопитно
fallback