fallback

Венера в тригон с Уран на 27 август ще разклати любовните ни отношения

Може да се появи напрежение, ако партньорът ни се чувства пренебрегнат

26.08.2024 | 14:39 Автор: Толя Стоянова

Венера ще бъде в тригон с Уран на 27 август. Събитието ще донесе приятна енергия. Може да ни помогне да достигнем до ново ниво на свобода и да се чувстваме по-уверени. Астролозите наричат тази планетарна среща уникален танц. Една от положителните страни на този тригон в последните дни на август е способността ни да изграждаме положителни взаимоотношения с широк спектър от хора, например в работата и не само. Важно е обаче да не забравяме да се основаваме на личните си ценности.

В интимните отношения способността ни да изразяваме чувствата си с лекота и последователност ще се засили. Тригонът между Венера и Уран предполага любяща природа, привързана, простираща се отвъд границите на отношенията за една по-широка, по-универсална форма на любов. Но това понякога може да доведе до недоразумения в най-близките ни партньорства. Област, която трябва да проучим за потенциален растеж, е как управляваме баланса между желанието си за свобода и нуждата от интимна връзка.

Докато чувствата ни могат да бъдат източник на огромна радост, те могат да създадат напрежение, ако партньорът ни се чувства пренебрегнат.

Ето защо е важно да помислим как бихме могли да насърчим по-дълбока интимност, но без да жертваме присъщата си нужда от социално разнообразие и свобода. Този баланс може да бъде постигнат чрез открита комуникация и като уверим партньора си в любовта си към него. Венера представлява нашата женска и чувствена природа. Управлява както любовта, така и парите.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pexels

fallback
Още от Любопитно
fallback