fallback

Любовен хороскоп за всички зодии за периода 26 август – 1 септември

Близнаци, мислите ви за живота и любовта трябва да започнат да придобиват смисъл тази седмица

25.08.2024 | 22:15 Автор: Тодор Петров

Овен

Овни, всяко объркване, което сте имали относно любовния си живот, е напът да се разсее. Меркурий става директен, което означава, че неговата ретроградна фаза преминава. Това ще ви даде известна индикация за това кой път да поемете, както и кой път трябва да изоставите. Венера ще влезе във вашия партньорски сектор в четвъртък. В същия ден планетата на любовта ще направи овластяващ тригон с Плутон.

Телец

Телци, има вероятност да вземете импулсивно решение относно любовния си живот. Вероятно ще се почувствате сигурни в момента, но дали е така? Венера във вашия романтичен сектор прави прекрасен тригон с Уран, който е във вашия знак. Това засилва усилията ви да се измъкнете от всеки романтичен коловоз, но същевременно ви подтиква да направите нещо много по-нехарактерно за вас. Бъдете внимателни, защото Венера няма да е в добра позиция към Нептун. 

Близнаци

Мислите ви за живота и любовта трябва да започнат да придобиват смисъл тази седмица, давайки ви яснотата, от която се нуждаете, за да направите всякакви избори, които в крайна сметка ще бъдат по-удовлетворяващи по отношение на любовните въпроси. Меркурий става директен във вашия комуникационен сектор, улеснявайки тази положителна промяна. След това, когато Венера навлезе в романтичния ви сектор, настъпва време, в което ще изпитате любов.

Рак

Скуката е по-добра от хаоса, когато става въпрос за романтика на този етап, Раци. Ако при някои от вас се усеща тръпка с приятел, не бива да бързате да влизате във флиртове, за да не съжалявате после.

Като цяло, звездите ви съветват да не споделяте за личния си живот, Възможно е да станете обект на клюки именно от страна на приятел. Бъдете внимателни.

Лъв

През новата седмица е възможно да се почувствате много по-уверени относно любовта. В сряда Меркурий става директен. Това събитие както и Венера ще ви помогнат да подобрите комуникацията във връзката си или с любовен интерес. Ако трябва да вземете решения с партньора си, тогава можете да постигнете споразумение безпроблемно. 

Дева

Любовните живот на Девите може да изглежда като влакче в увеселителен парк тази седмица, с най-високите върхове, последвани от най-ниските спадове. Добрата новина е, че вие ще успеете да се възстановите от сложните ситуации, в случай, че има такива. Романтиката ще бъде вълнуваща, тъй като Венера е във вашия знак и прави перфектен тригон с Уран.

Елементът на изненадата ще бъде активен във вашия романтичен свят.

Везни

Везни, според любовния хороскоп, вие сте напът да стигнете до романтична връхна точка. Венера влиза във вашия знак, а това може да ви донесе много положителна енергия.

Ако сте необвързани, пригответе се за промяна, тъй като Венера прави перфектен тригон с Плутон във вашия романтичен сектор.

Скорпион

Тази седмица ще действат различни космически влияния. В зависимост от състоянието на връзката ви, тя ще бъде или вълнуваща, или обратното. Ако сте във връзка, перспективите ви изглеждат блестящи, благодарение на тригона, който Венера ще направи към Уран.

С партньора ви може да чуете важна новина за вас, да получите желан резултат или да сбъднете обща мечта.

Стрелец

Планетата на любовта Венера навлиза във вашия сектор на приятелството и ще направи тригон с Плутон, който е във вашата комуникационна зона. Възможно е социалният ви живот да стане по-вълнуващ по отношение на любовта. 

Козирог

Дори и да не сте любители на изненадите, тази седмица може да преживеете такава в любовния си живот, която наистина да ви накара да се усмихнете. Венера ще направи перфектен тригон с Уран във вашия романтичен сектор. Може да има изненадващо (но щастливо) допълнение към семейството или внезапна среща с някого, когото смятате за привлекателен.

Водолей

Комуникацията между вас и вашия партньор със сигурност ще се подобри, тъй като Меркурий приключва ретроградното си движение. Някои Водолеи може да вземат окончателно решение дали потенциално да дадат втори шанс на бившия. Ако сте необвързани, може да искате да се съсредоточите върху личното израстване, тъй като това вероятно ще бъде вашият „билет“ за следващата ви голяма любовна афера.

Риби

През новата седмица ще бъде важно как представяте себе си пред другите, особено ако нямате сериозна връзка и търсите любовта. Бъдете себе си, не се представяйте за някой друг, само за да направите впечатление.

Обвързаните Риби ще заложат на ясната комуникация с любимия човек.

Повече за всяка зодия четете в az-jenata.bg

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback