fallback

Как Брад Пит и Джордж Клуни станаха най-добри приятели

Неведнъж двамата са конкуренти за една и съща филмова роля

25.08.2024 | 17:35 Автор: Тодор Петров

Брад Пит и Джордж Клуни се оказаха не конкуренти в киното, а най-добри приятели. Двамата се събират отново за новия си филм "Вълци" - 24 години след първата им обща поява на екран в хитовата поредица "Бандата на Оушън". 

Приятелството им е охладняло, след като Брад и тогавашната му съпруга Анджелина Джоли са пропуснали сватбата на Джордж и Амал Аламудин през 2014 година на фона на твърденията, че Джоли се почувствала пренебрегната от булката.

Джордж и Брад се помиряват и отново ще ни зарадват с колаборация. Двамата наскоро се появиха заедно в интервю и фотосесия за списание GQ

Въпреки конкуренцията, актьорите развиват доста близка връзка, като в интервюто за GQ Клуни казва, че двамата често се проверяват по телефона. По думите му, това е важна част от всяко приятелство, защото животът може да стане доста труден и човек има нужда от подкрепа.

Междувременно Пит сподели, че Клуни е чудесен в разбирането, добавяйки че му се обажда в многобройни случаи, когато нещата станат твърде напечени. Той казва, че двамата са преминали през твърде много ситуации в живота и пазят гърбовете си взаимно.

Участвали са в седем филма заедно през годините и признават, че харесват състезателния характер на приятелството си на и извън екрана.

"Ако Джордж Клуни го нямаше в живота ми, не знам дали щях да достигна тези определени нива. Защото той ме вдъхновяваше да продължавам напред", казва Пит.

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Любопитно
fallback