Седмичен хороскоп за всички зодии 26 август – 1 септември

За Близнаците събитията ще са противоречиви и многопластови

25.08.2024 | 16:26 Редактор: Тодор Петров
Вижте какво ви очаква през новата седмица.
Вижте какво ви очаква през новата седмица.

Овен

Ще се налага да мислите бързо и да взимате решения „в движение“. Пребивавайки в подобна обстановка ще е трудно да се концентрирате, да дефинирате желанията си, да реализирате свободната си воля. Придържайте се към принципите и разчитайте на натрупания опит, за да не „стъпите на криво“. Насочете усилията си най-вече към това да не повтаряте стари грешки.

Телец

Опитайте да отхвърлите важните задачи през първата половина на седмицата. Довършете дейностите, зависещи или свързани с държавната администрация, попълване и получаване на важни документи, организация на обучителни процеси. Обръщайте внимание на детайлите, аргументирайте се с доказани факти и се придържайте към нормативната база. 

Близнаци

Събитията ще са противоречиви и многопластови. Ще се редуват успехи и разочарования, постижения и грешки, крачка напред, крачка назад. Не е изключено да получите неприятни известия или пък да придобият гласност факти от миналото ви, които се опитвате да запазите в тайна.

Рак

Ще се наложи да се заемете отново с дейности, които са били актуални в началото на месеца. Ще можете да ги допълните, довършите, коригирате, да подобрите получените резултати. Подхождайте към задълженията си творчески и с въображение. Ефектът ще е по-добър, отколкото сте си представяли. Във ваш интерес е да контролирате емоциите и да не предизвиквате целенасочено конфликтни ситуации.

Лъв

В началото обстановката ще е спокойна. Събитията ще се развиват според предположенията ви. Деловите срещи ще са ползотворни, ще оставите у партньорите си впечатлението, което желаете. Ще се почувствате доволни от постигнатото. През втората половина обстановката ще започне леко, но устойчиво да се влошава.

Дева

Ще осъществите повечето от замислите си. Част от времето ще трябва да посветите на по-възрастните или по-младите си роднини. Друга част на творчески занимания, които ви радват и ви зареждат с вдъхновение. И в двата случая няма да съжалявате. Представителите на вашия знак, които са правили опити да намерят нова работа е много вероятно да получат няколко и то доста атрактивни предложения.

Везни

Преживяванията ще са от съществено значение. Ще се наложи да се справите с непредвидени обстоятелства и най-подходящата тактика е да реагирате гъвкаво. Придържайте се към хода на събитията, за да извлечете от тях максимална полза за себе си. Придобивките ви ще са много повече в духовната, отколкото в материалната сфера, но макар да нямат финансов измерител, ще са с изключителна стойност. 

Скорпион

Не очаквайте прекалено много от последната седмица на месеца. Събитията ще са някак объркани. Като че ли непрекъснато ще се налага да „гасите някакви пожари“, скоростно преминавайки от единия в другия. Ще се появят хора от миналото и, съответно, спомени от миналото. Ще се наложи да си отговорите на въпроси, за които непрекъснато „нямате време“, което означава, че всъщност, не желаете да разсъждавате върху тях. 

Стрелец

Събитията ще са динамични, противоречиви и на моменти доста неприятни. Ще предизвикват пристъпи на раздразнителност и недоволство. Ще се окажат нещо като изпитание за уменията и въображението ви. Обмисляйте действията си и спазвайте правилата за безопасност при работа. Съществуват предпоставки за травми.

Козирог

Движете се към целите си, независимо от скоростта. Може да е бавно, но да е уверено. Може да не ги осъществите изцяло, но не пропускайте да направите първата крачка. Овладейте дълбоко заложения си стремеж да контролирате всички и всичко. Действайте активно, но с готовност да направите компромиси, когато се налага. Паметта ви ще е силна и услужлива.

Водолей

Преживяванията, и то по-неприятните от тях, ще са от личен характер. Не е изключено отново да се разгорят спорове по теми, които са коментирани в началото на месеца. Наяве да изплуват грешки, които сте допуснали преди време. Да ви обсипят с критики, забележки, обвинения. Някой да си спомни, че сте го засегнали с необмислена дума или жест и да реши да „ви го върне“. Да се натъкнете на враждебно отношение от страна на влиятелни личности или държавни институции. 

Риби

Самостоятелната работа е за предпочитане. Индивидуалните действия ще са много по-резултатни от колективните. Редуцирайте контактите си. Организирайте ежедневието си така, че да общувате с хора, които обичате и които ви разбират. Дистанцирайте се от онези, които ви създават неприятни усещания, активират вътрешните ви страхове и ви огорчават с поведението си. 

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Pixabay