fallback

Какво ни очаква между 26 август - 1 септември според нумерологията

Бъдете търпеливи и не забравяйте да гледате положителните страни на живота

25.08.2024 | 15:00 Автор: Деси Николова

Родените на 1, 10, 19 и 28-о число на всеки месец

През новата седмица способността да оцените всичко, което преживявате, ще донесе движението напред, за което жадувате. Така че не забравяйте да вземете предвид както положителните, така и отрицателните страни.

Родените на 2, 11, 20 и 29-о число на всеки месец

Новият период ще ви даде възможността да създадете идеална среда за начало на нещо ново и положително. Бъдете търпеливи. Знаете, че няма връщане назад, но е твърде рано да разберете напълно мащаба или дори природата на това, което стои пред вас.

Родените на  3, 12, 21 и 30-о число на всеки месец

Първите дни на септември ще ви напомнят да не бързате в нищо. Без значение какво се случва, дори нищо да не се случва, бъдете търпеливи, наблюдателни и позитивно настроени. В работен план ще бъде важно да бъдете екип с колегите ви, за да постигнете успехи.

Родените на 4, 13, 22 и 31-во число на всеки месец

Ако през следващите дни възникне сложна ситуация, опитайте се да си набавите всичката ви необходима информация, преди да вземете важно решение. Бързането няма да ви помогне.

Родените на 5, 14 и 23-то число на всеки месец   

Възможността да видите по-широката картина ви дава нова стабилност, от която да работите по-ефективно. През новата седмица фокусът ви ще бъде върху комуникацията с другите и творческите идеи. На моменти ще се изисква от вас да се съсредоточите върху различни аспекти от живота си едновременно.

Родените на 6, 15 и 24-то число на всеки месец   

Усилията, които ще трябва да положите по даден въпрос – личен или служебен, стават все по-очевидни и част от вас може да се чувстват тревожни, раздразнени. Други обаче ще бъдат решени да проявят упоритост, за да постигнат целите си.

Родените на 7, 16 и 25-о число на всеки месец

Напоследък имате ли усещането, че се въртите в кръг? Време е да спрете с това, обмисляйки много добре кои страхове и навици ви пречат да промените ситуацията си към по-добро.

Родените на 8, 17 и 26-о число на всеки месец

Опитайте се да избягвате стреса, който ви създават другите хора и намерете свои собствени начини да се отпуснете, разбира се без те да включват нездравословни навици.

Родените на 9, 18 и 27-о число на всеки месец

Вниманието ви ще бъде фокусирано върху любовните въпроси, като флиртове, нови запознанства, задълбочаване на любовната връзка. Седмицата ще е благоприятна за творчески начинания и представянето на нови работни проекти.

Повече за всяка дата четете в az-jenata.bg

Снимка: Freepik

fallback
Още от Любопитно
fallback