fallback

Съвети за бързо разчистване на гардероба преди есента

Сега е моментът да се откажете от дрехите, които не сте носили през лятото

24.08.2024 | 17:37 Автор: Деси Николова

Вероятно последното нещо, което искате през последните дни на лятото, е да добавяте още задачи към списъка си. Но бързото разчистване на гардероба преди есента ще ви освободи място за пуловерите и ботушите, които ви очакват, и ще ви спести неприятности следващото лято, когато се чудите защо сте задържали избелял бански. Следвайте тези стратегии, за да оптимизирате пространството си бързо и лесно.

Ненужни летни дрехи

Сега е моментът да прегледате това, което носите и да се откажете от нещата, до които така и не сте достигнали през лятото. Независимо дали не ви стават, не са по вкуса ви, избелели са, или просто не ви харесват – добре е да ги премахнете още тази есен, за да си спестите време в началото на следващото лято. По този начин, когато времето най-накрая се охлади, ще имате по-малко неща за съхранение и няма да изваждате същия чифт къси панталони, който вече не ви харесва, следващото лято.

Създайте си стил за междинния сезон

Вероятно няма да ни се наложи да сменим летните рокли с пуловерите за една нощ, така че е най-добре да се насочите към дрехи за междинния сезон, които да поставите в предната част на гардероба. Говорим за леки блузи с дълъг ръкав, панталони и суитшърти, които улесняват събличането или обличането, когато температурите варират през целия ден.

Направете оценка на летния и зимния си гардероб

Докато изваждате по-топлите дрехи, хвърлете бърз поглед, за да видите кое може да се нуждае от подобряване или освежаване, кое може да не ви пасва и кое наистина ще ви свърши работа. С новия сезон идват нови тенденции и нов гардероб. Когато се подготвяте за есента, имайте предвид какво все още е на мода, какво е подходящо за вашия стил и какво ще носите с удоволствие. Ако това е вторият или третият сезон, в който не сте носили даден артикул, помислете дали да го дарите или изхвърлите.

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: Freepik

fallback
Още от Любопитно
fallback