fallback

Фъншуй съвети, които ще ни донесат успех и пари

Внимавайте какво поставяте в ъгъла на богатството

24.08.2024 | 14:35 Автор: Деси Николова

Домът е мястото, където всеки трябва да усеща сигурност. Но освен уют, той може да бъде и среда, която ни подкрепя. 

Отървете се от бъркотията

Ако искате да получите така желания финансов успех, трябва да отделите време и да видите къде действително се е натрупал безпорядък (излишна хартия, боклуци и т. н.) в къщата ви. Обърнете специално внимание на най-задния ляв ъгъл на всяка стая, считан от входната врата. Това е ъгълът на богатството.

Можете да активирате ъгъла на богатството в стаята си, като поставите лилави аксесоари или мебели, живо зелено стайно растение и малък течащ воден фонтан. Три растения, които увеличават просперитета и късмета, са: сукуленти (но особено нефритови растения), растения със заоблени листа, фъншуй парично дърво.

Детоксикирайте дома си

За тези от вас, които не са преминали от химически продукти за почистване на дома към естествени, този преход ще добави повече динамична енергия към вашия дом.

Има стотици рецепти за ефективни почистващи разтвори, използващи лимони, сода за хляб, оцет и други подобни, за да почистите дома си.

Ако можете също така да детоксикирате вашите тоалетни принадлежности, като използвате по-благоприятни за планетата продукти и сапун, ще намалите количеството отрова, изтичаща в канализацията и в земята от къщата ви.

Почистете прозорците си

Често забравяме да направим това, но чистите прозорци са символ на свежи очи, за да подхождаме към живота по нови начини, с ясен ум!

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Freepik

fallback
Още от Любопитно
fallback