Джъстин Бийбър и Хейли станаха родители на момиченце

Джак Блус Бийбър е първото им дете

24.08.2024 | 09:52 Редактор: Тодор Петров
Джъстин Бийбър стана баща.
Джъстин Бийбър стана баща.

30-годишният музикант Джъстин Бийбър и 27-годишната моделка Хейли Бийбър обявиха раждането на първото си дете. Певецът публикува снимка на малко краченце в Instagram профила си. На кадъра се вижда още и ръката на съпругата му, но лицето на бебето остава скрито. Разкрито е обаче името и пола му - момченцето се казва Джак Блус Бийбър. 

Джъстин и Хейли за първи път обявиха, че очакват дете през май 2024 година, споделяйки новината в социалните мрежи. Говорител на моделката потвърди новината и допълни, че бременността вече навлиза в шестия си месец.

Двойката се венча през септември 2018 година в съда на Ню Йорк, само два месеца след годежа. По-късно те направиха по-голяма церемония пред семейство и приятели, разменяйки обети и халки от Tiffany на фона на залеза в Южна Каролина. 

Въпреки че преди беше казвала, че иска да отгледа децата си извън светлината на прожекторите, наскоро Хейли заяви, че не вижда начин как ще изпълни тази своя мечта. 

През декември 2020 година Джъстин заяви в шоуто на Елън Дедженеръс, че е готов да има много деца, но всичко зависи от Хейли и нейните желания.

Четете повече по темата в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС