Автомобилите, които ще делят Дженифър Лопес и Бен Афлек след развода

Очаква се през септември да са официално разделени

23.08.2024 | 23:00 Редактор: Толя Стоянова
Очаква се през септември Джей Ло и Бен да са официално разведени.
Очаква се през септември Джей Ло и Бен да са официално разведени.

Дженифър Лопес и Бен Афлек подадоха молба за развод преди дни и се очаква през септември да са официално разделени. Но как ще бъде поделено имуществото им, придобито през двете години, в които бяха женени? Оказва се, че имат и немалко скъпи коли, купени за този период.

Ford Bronco

Бен Афлек е запален колекционер на автомобили с дълъг списък от скъпи, редки опции. Има електрифициран Ford Bronco. Първото поколение на този звяр беше подарък за рождения му ден от Дженифър за 465 000 долара! Той има пробег от около 480 км и 400 к.с.

Rivian R1S

За семейните нужди Бен Афлек има Rivian R1S. Това е третото електрическо превозно средство в неговата колекция и побира до седем пътника. Този черен звяр, в който папараци уловиха звездата, не е лош с 835 к.с. и пробег от почти 510 км. Цената му започва от 78 000 долара.

Mercedes-Benz EQS

Бен си купи седан на германската марка през януари 2024 г., явно запален по зелената идея. Цената на този Mercedes започва от 147 500 долара. Срещу тях получавате 751 к.с. и пробег до 445 км.

Bentley Mulsanne

За родения в Калифорния актьор това е най-скъпият автомобил в колекцията му, придобит лично от него. Има начална цена от 316 000 долара, като не се съмняваме, че при Афлек парите са нагоре. Задвижва се с бензин и разполага с 6,8-литров V8 двигател с мощност до 537 к.с. Този наистина може да бъде болезнена загуба.

Rolls-Royce Ghost

Дженифър Лопес също може да загуби някои от активите си, придобити по време на брака. Нейният Rolls-Royce Ghost е адски желан със своя 6,7-литров V12 двигател и двоен турбокомпресор, който развива 563 к.с. Започва от 336 850 долара.

Четете повече в automedia.investor.bg.

Снимка: БГНЕС