fallback

Четири зодии ще се радват на успехи през септември

Ще имат поводи за много усмивки

23.08.2024 | 20:00 Автор: Толя Стоянова

За някои зодии септември ще бъде изпълнен с любов и успех. Късметът ще ги следва навсякъде, ще се радват на добро здраве и стабилни финанси.

Овен

Родените под знака на Овена ще имат прекрасен период. Не се очертават проблеми или притеснения, а само приятни емоции. В работен план ситуацията ще е много плавна и спокойна за тези представители на зодията, които се чувстват добре в офиса или на работното си място. Любовта също ще ви дава множество поводи за усмивки. Ще се чувствате прекрасно в компанията на партньора си и няма да има никакви основания за пререкания.

Важни дати: 5, 10, 13, 17, 26.

Телец

Скъпи Телци, септември ще е месец за любов и емоции за вас. Семейството, връзката с партньора или пък търсенето на нов любим човек ще бъдат на фокус. Финансовото ви положение ще е стабилно, не се очертават големи разходи. В интимен план ще се носите на крилете на любовта. Здравето ви ще е стабилно, ще се чувствате енергични и тонизирани.

Важни дати: 6, 11, 12, 20, 24.

Стрелец

През септември ще имате поводи за много усмивки, скъпи Стрелци. Вкъщи ще довършите реновирането на дома. Това ще ви донесе много приятна енергия, ще се почувствате обновени и тонизирани. Ще имате сили за много проекти както вкъщи, така и в работата. В професионален план ще сте много отдадени и ще ви се получава всичко като по вода.

Важни дати: 10, 11, 12, 23, 27.

Козирог

Скъпи Козирози, предстои ви много динамичен и интензивен период, като за ваш късмет, прогнозата е прекрасна. Месецът ще е богат на събития и ситуации, които ще ви направят много щастливи. Във финансов аспект изгледите са обещаващи. Възможни са допълнителни приходи, които ще ви позволяват да сте щедри както към себе си, така и към любимите ви хора.

Важни дати: 8, 11, 14, 16, 30.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback