Нумерологична прогноза и таро карта за 23 август

Енергията на деня е положителна

23.08.2024 | 07:45 Редактор: Вяра Димова
Днес ще сме по-решителни.
Днес ще сме по-решителни.

Днес ще имате възможността да поставите ново начало на някаква идея например. За някои това може и да е първи ден на нова работа. Според нумерологичната прогноза, енергията на деня е положителна и ще ни помогне да се чувстваме решителни, горди със себе си.

Неуспехите и препятствията се преодоляват лесно и когато бъдат преодолени, на тяхно място се появяват нови възможности. Възможно е някой да се опита да ви повлияе отрицателно. Не се поддавайте на негативизъм.

Карта на деня – Светът

Тази карта символизира циклите в живота, удовлетворението, отплатата за положените усилия. Тя е завършен път, завършен цикъл, в който сме положили усилия и сме получили щедра отплата. Фигурата в центъра на картата танцува, тя празнува успешното завършване на този кръговрат, на този период и започването на нещо ново и също така плодотворно.

Светът може да е знак и за по-мащабни от личния ни живот събития, може би се случва нещо около нас, което завършва успешно, за да даде началото на нов цикъл.

Съвет за деня

Карта Обесеният е символ на застоя и това в комбинация със Света, която е точно противоположна като символика, защото там всичко се движи, променя и изменя, е наистина интересно.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay