Рапърът Снуп Дог спечели огромен хонорар от Олимпийските игри

Звездата постоянно попадаше в центъра на вниманието

22.08.2024 | 21:00 Редактор: Вяра Димова
Рапърът спечели милиони от представянето си.
Рапърът спечели милиони от представянето си.

Снуп Дог имаше голямо присъствие в Париж на Олимпийските игри, като през двете седмици, в които се провеждаха те, многократно попадаше в центъра на вниманието. За това време рапърът от Калифорния е спечелил 9 млн. долара.

Наред с други неща, той присъства на всяко голямо събитие в рамките на летния спортен спектакъл, като започна с пренасянето на олимпийския огън през парижко предградие в рамките на церемонията по откриването.

"Гледам на това като на престижна чест и нещо, което наистина уважавам. Никога не съм мечтал за нещо подобно", каза той в интервю.

След церемонията по закриването излъчването се прехвърли на плажа в Санта Моника, където Снуп беше сред редица изпълнители от Западното крайбрежие, които изпълниха на живо в родния си град Лос Анджелис, домакин на Олимпийските игри през 2028 г., пише БГНЕС.

На сцената към него се присъедини и редовният му партньор в римите д-р Дре, отбелязвайки началото на следващия епизод от най-голямото спортно събитие в света. Двойката ще издаде нов съвместен албум през октомври. 

Снимка: БГНЕС