Какво ни кара да бъдем щастливи според зодията

Кога последно се почувствахте истински удовлетворени?

22.08.2024 | 22:35 Редактор: Толя Стоянова
Кога последно се почувствахте истински щастливи? Отдавна ли беше?
Кога последно се почувствахте истински щастливи? Отдавна ли беше?

В забързаното ни ежедневие понякога забравяме да спрем и да обърнем внимание на нас самите. Кога последно се почувствахте истински щастливи? Отдавна ли беше? Ако пък изобщо не можете да си спомните, може би просто не познавате добре себе си. Вижте какво ви прави щастливи според зодията ви:

Овен: Вълнение 

Вълнуването е това, което засилва вибрациите на Овена. Опитайте се да им давате от време на време малки предизвикателства, за да ги държите нащрек. Овенът е роден от огъня – дете на бог Арес (Марс).

Телец: Стабилност 

Дума, която означава света за тях. Но какво е истинската стабилност? Дори повечето от тях наистина не знаят. Едно обаче е сигурно. Те избягват и презират промяната – без значение дали сърцата им наистина горят за промяна. Всъщност това, което искат, е спокойствие.

Близнаци: Свобода 

Чувството за свобода е това, което Близнакът наистина иска още от малко дете. Виждаме как Близнаците се опитват да станат независими от всички и всеки. Но това, което откриват по-късно в живота си, е, че всичко, което искат, е да дишат въздуха на свободата от най-мрачните си страхове. Това искат, за да станат щастливи.

Рак: Приемственост 

Това е знак за наследство и емоционална сигурност. Да си Рак е като да караш уиндсърф в огромен океан. Има своите възходи и падения. По-важното е, че има дълбочина. Истинският Рак трябва да се чувства емоционално защитен. Как е възможно това да се случи? На първо място - много е важно да създадете безопасно място за Рака.

Лъв: Самоувереност 

Няма нищо по-секси от това да гледаш лъв/лъвица, който се разхожда в бар, изпълнен със самочувствие. И има много добра причина. Когато се чувстват уверени, те излъчват щастие и светлина, които могат да повдигнат всички около тях. Те са деца на Слънцето и светлината. След като прегърнат най-слабите части на душата си, те са наистина непобедими.

Дева: Възхищение 

Те са алхимиците на Зодиака, тези, които са изпратени да работят усилено, за да направят този свят по-добро място. Всичко, от което се нуждае една Дева, е да чуе "Благодаря" или "Възхищавам се на това, което правиш". Това наистина ги прави щастливи. Защото истинската Дева винаги критикува целия свят.

Везни: Красота 

Като истински деца на Афродита-Венера, всичко, от което се нуждаят, е красота. Те живеят и жадуват за красота, любов и обич. Красотата обаче е свързана с хармония и баланс. Истинските Везни са жадни за всички тези качества. Всичко, което Везните искат, е да живеят в хармония с хората и природата около тях.

Скорпион: Сила 

Поради факта, че Скорпионът се управлява от Арес - Марс (планетата на войната и битките) заедно с Плутон - Хадес (планетата на Силата и трансформацията), всички, които са родени под това влияние, имат проблеми с властта през целия живот. Скорпионът е истински сървайвър. Той може да се справя с почти всичко.

Стрелец: Надежда 

Истинската им сила идва от Юпитер - планетата на възможностите, растежа и експанзията. Няма място за дребнавост и тесногръдие. Истинският Стрелец винаги се цели все по-високо и по-високо. Неговият водач е надеждата.

Козирог: (Само)уважение 

Козирогът може да е развил през годините здрава, плътна външност, за да избегне нараняване. Това е така, защото повечето от тях постоянно се съмняват в себе си и в почти всичко, което правят. Това идва толкова естествено за тях, защото са започнали да го правят от детството. Те трябва да станат по-добри във всичко.

Водолей: Уникалност 

Въпреки че от детството си се учат да се сливат със социалните кръгове и успешно да ги смесват, те винаги трябва да запазят истинската си идентичност – своята уникалност. Защото това ги прави независими от всеки друг. Да бъдат различни от всеки друг е нещо, от което се страхуват, но винаги копнеят. Един Водолей е щастлив, когато тези малки неща, които ни правят уникални, са напълно осъществени.

Риби: Топли чувства 

Те се управляват от Нептун – Посейдон, богът и планетата на океаните. Какво се крие под морето, никой не може наистина да каже. Съкровища, изгубени цивилизации или отвратителни чудовища? Същото важи и за емоциите на Рибите. Те непрекъснато получават стимули от необятните си океани от чувства.

Четете повече за всяка зодия в az-jenata.bg

Снимка: Pixabay