Звездна вечер с рок и поп звездите на България в хотел Barceló Royal Beach

Емблематичният хотел на Слънчев Бряг става част от благотворителната инициативата КОНЦЕРТИ С КАУЗА "С песен и стих в сърцата"

27.08.2024 | 08:30 Редактор: Вяра Димова
Barceló Royal Beach в к.к.
Barceló Royal Beach в к.к. "Слънчев Бряг" отваря врати за уникално музикално преживяване.

Петзвездният Barceló Royal Beach в к.к. "Слънчев Бряг" отваря врати за уникално музикално преживяване. В последния ден на месец август, от 21 часа в приказната градина на хотела ще се проведе специален концерт с участието на любими български изпълнители като Маргарита Хранова, Нели Рангелова, Петя Буюклиева, Дует ШИК, Милена Славова, Росица Ганева, Дует WEIL, Искрен Пецов, Коцето Калки, вокално трио "DEJA VU" и много други. От сцената на емблематичния хотел, поп и рок звездите на България ще поздравят гостите на Barceló Royal Beach със своите най-големи хитове на живо, ден преди голямото събитие в Летния театър - Бургас.

Музикалната инициатива в хотела е част от националното благотворително турне "Концерти с кауза", което има за цел да подкрепи важните каузи за подобряване на репродуктивното здраве в България и увеличаване на българската музика в националния ефир.

Освен незабравими музикални мигове, в края на лятото гостите на Barceló Royal Beach могат да се насладят още на луксозна почивка на метри от златистия пясък на Слънчев бряг. Петзвездният хотел предоставя възможност за прекрасно лятно изживяване с първокласни удобства, уникална испанска ол инклузив концепция и разнообразие от комфортни стаи и апартаменти.

Помещенията се отличават с перфектен комфорт и истинско усещане за пространство – стаите са с площ от 47м2, което е двойно повече от традиционния размер. Всички те са уютно обзаведени в модерен и същевременно елегантен стил, с изключително големи легла, комфортна мека мебел, напълно оборудвани луксозни бани, както и със самостоятелни тераси, обзаведени с градинска мебел и прекрасна гледка.

За пълноценната им почивка, хотелът разполага с изискани ресторанти, където посетителите могат да се насладят на първокласна селекция от превъзходни български и интернационални кулинарни изкушения. Независимо дали става въпрос за аперитив, вечерно празненство или спокойно събиране – на разположение на гостите са три бара, предлагащи освежаващи коктейли, разнообразие от качествени вина, бира и подбран асортимент от спиртни напитки.

В Barceló Royal Beach се намира и най-големият СПА център в Слънчев Бряг.  Разположен на 1500м2, Royal Beach Spa & Wellness center разполага с топъл закрит басейн с джакузи и термална зона с помещения за релаксиращи процедури - сауна, турска баня, инфрачервена сауна и парна баня. Комплексът разполага с красив парк-градина с пищна растителност и впечатляващата за Слънчев Бряг площ от над 9000м2. Около нея са разположени 3 огромни външни басейна с луксозни шезлонги и чадъри за прохладен отдих, сцена за развлекателни шоу програми и музика на живо. А семействата с деца ще открият, че Barceló Royal Beach е идеално място за почивка с множество забавления за малчуганите - огромна градина за игра с модерни и безопасни съоръжения, чудесна пързалка, отделен детски басейн, детски клуб с професионални аниматори за деца от 4 до 12 години, детска дискотека и много други игри и забавления за малчуганите.

Перфектно допълнение към всичко останало е единственият открит търговски център по южното Черноморие – Royal Beach Mall, който се намира на територията на Barceló Royal Beach. В него посетителите могат да се докоснат до любимите си международни и местни марки, и да намерят предпочитаните от тях козметични и здравословни продукти.

Barceló Royal Beach e единственият хотел в България - част от световноизвестната испанска верига Barceló Hotels&Resorts, която управлява над 250 хотела в 22 държави. Собственост е на водещата инвестиционна компания "Галакси Инвестмънт Груп". Портфолиото на дружеството включва още световен клас хотели, управлявани под името на признати международни брандове, сред които градските InterContinental Sofia и Hilton Sofia.