Модни тенденции за предстоящия сезон

Маслинените нюанси ще бъдат доминиращи

22.08.2024 | 09:05 Редактор: Беатрис Младжова
Модерният уестърн влиза на мода.
Модерният уестърн влиза на мода.

Към края на лятото започваме да се замисляме какво ще носим през новия сезон. Разбира се, лятото е блажено само по себе си, но трудно бихме намерили човек, който да не посреща красивите, свежи дни на есента с отворени обятия. Съсредоточени около подчертаващи формата силуети, привличащи вниманието детайли и луксозни подобрения, подходящи за ежедневно носене, тенденциите за този сезон се появяват, за да направят обличането отново забавно.

Зелена светлина

Постепенно можем да се сбогуваме с флуоресцентния нюанс на лайм, който стана синоним на лято 2024, но няма да изкореним зеленото от гардероба си. Маслинените нюанси определено ще бъдат доминиращи през есента и красотата им се крие в способността да изглеждат като неутрални. Вместо морето от черни, кафяви и сиви дрехи, които обикновено се свързват с есента, очаквайте маслиненозеленото да се бори за най-носения нюанс този сезон.

Модерен уестърн

Между хита Texas Hold Em на Бионсе и популярността на крайбрежната естетика на каубойките през 2023 година, модата е добре запозната с тенденциите, вдъхновени от уестърна. Но тук не говорим само за каубойските ботуши и шапки. Ако погледнете дизайните в колекциите за есен/зима 2024, ще забележите, че те имат основен общ детайл - много ресни. Неговата спокойна, склонна към движение привлекателност набра скорост по-рано през годината и ще продължи доминацията си през есента.

Висока яка

Забравете за многослойните си колиета - този сезон ефектните деколтета са най-желаният аксесоар. На модните подиуми през годината се появиха драпирани деколтета, за да придадат скулптурен ефект на кожените горнища, докато полотата на известни марки ни напомниха, че е крайно време да обмислим закупуването на още пуловери с висока яка.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: Pexels