fallback

Слънцето преминава в Дева и ни очакват успехи в работата

Важно е да оставим покупките за след 28 август

21.08.2024 | 10:59 Автор: Толя Стоянова

На 22 август Слънцето преминава в знака на зодия Дева. Така ще се задържи до 22 септември. Време е да се съсредоточим върху нуждите си и да поставим себе си на първо място. Ретроградният Меркурий в Лъв завършва на 28 август, което означава че няколко дни след тази дата ще започнем да се чувстваме по-малко претоварени в ежедневието си - намираме баланса между работата и личния живот.

Когато се намираме в сезона на зодия Дева, ставаме по-методични и започваме да обръщаме голямо внимание на детайлите, което е ключовият урок на Слънцето в Дева. Този фокус може да ни помогне да избегнем напразни усилия. Въпреки това трябва да внимаваме да не попадаме в капана на перфекционизма.

Преминаването на Слънцето в знака Дева дава на всички ни възможности в усъвършенстването на уменията ни, организирането или извършването на всякакви дейности, които изискват от нас по-голямо съсредоточаване. Работата, извършена от нас, ще има по-високо качество. Този транзит обаче е подходящ за грижа за духа и тялото. Можем да се отдадем на пътувания, масажи, релакс терапии, малки удоволствия. Времето, прекарано сред природата, и в спокойна обстановка, ще ни зареди положително.

Важно е да оставим покупките за след 28 август, когато преминава и ретроградното движение на Меркурий.  Слънце в Дева е организиран и практичен период, в който да се върнем към бизнеса след няколко безгрижни месеца. Ще осъзнаем колко много сме постигнали.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pexels

fallback
Още от Любопитно
fallback