Принц Уилям не иска Хари на коронацията си

Двамата не са си говорили от 2 години

21.08.2024 | 09:01 Редактор: Искра Ангелова
Принц Хари е съсредоточен върху Кейт, крал Чарлз III и децата си
Принц Хари е съсредоточен върху Кейт, крал Чарлз III и децата си

Ябълката на раздора в кралското семейство продължава да е отношенията между принц Уилям и принц Хари. Последната информация гласи, че принц Уилям няма намерение да покани по-малкия си брат Хари на коронацията си, когато му дойде времето, казват запознати. Въпреки че си бяха много близки като деца, сега се смята, че двете кралски особи са необратимо отчуждени. Според запознати братята не са разговаряли от близо две години и нито един от тях няма намерение да променя ситуацията.

Приятели на 42-годишния принц на Уелс съобщават, че той не желае 39-годишният Хари да присъства, когато бъде коронясан за крал. Източник, близък до Уилям, казва пред вестник The Sunday Times: "Тази година той се съсредоточи много върху жена си, децата и баща си. Брат му всъщност не е тема, която е на дневен ред в живота му към момента".

Припомняме, че и принцесата на Уелс - Кейт Мидълтън, и крал Чарлз бяха диагностицирани с онкологични заболявания по-рано тази година, за които преминаха през терапия.

Твърди се, че Хари и съпругата му Меган Маркъл са научили за диагнозата на Кейт по същото време като широката общественост, когато тя обяви на света заболяването си в сърцераздирателно видео съобщение, заснето в градините на Уиндзор.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС