Дженифър Лопес подаде документи за развод с Бен Афлек

Двойката се е ожени в Лас Вегас на 16 юли 2022 година

21.08.2024 | 08:00 Редактор: Искра Ангелова
Това е четвъртият брак на Джей Ло и вторият на Бен.
Това е четвъртият брак на Джей Ло и вторият на Бен.

На 20 август Дженифър Лопес е подала документи за развод, с които ще сложи край на двегодишния ѝ брак с Бен Афлек. TMZ твърди, че има големи обрати, включително символиката в това на коя дата най-накрая е решила да го направи.

Тя е подала документите във Върховния съд на окръг Лос Анджелис, но те не са били подадени от адвокат. Дженифър е подала документи pro per, което означава сама и без адвокат. Поп дивата посочва като дата на раздялата 26 април 2024 г. 

Двойката се е оженила в Лас Вегас на 16 юли 2022 г., обаче 20 август също е много важен в легендите за Дженифър. На този ден се навършват 2 години от огромната и по-традиционна сватбена церемония, която те организираха в Джорджия. Така че едва ли изглежда като съвпадение, че Джен е подала документи точно на тази дата.

Имат ли предбрачен договор?

А сега ето и истинският шок - Джей Ло не казва в документите си дали има предбрачен договор, а запознати източници твърдят пред TMZ, че наистина няма такъв. Това би означавало, че всички приходи или печалби, които Бен и Джен са реализирали по време на близо двегодишния си брак, са обща собственост, пояснява БГНЕС.

Например, откакто са обвързани Бен се е снимал във филмите "Air" и "Hypnotic" и е продуцирал "The Instigators". Преди няколко дни той приключи и снимките на "Счетоводителят 2". Що се отнася до Джей Ло, по време на брака им тя участва в "Сватба с пушка", "Майката", "Това съм аз ... Сега" и "Атлас".

Това е четвъртият брак на Джей Ло и вторият на Бен и човек би си помислил, че предбрачният договор е повече от естествен за всеки от тях. Очевидно те са си мислели, че това е брак за вечни времена, но не се е получило така.

Според документите Дженифър се е отказала от съпружеска издръжка и иска от съдията да откаже такава и на Бен.

Снимка: БГНЕС