fallback

Кристиано Роналдо плаща на Джорджина по 100 000 евро на месец, ако се разделят

Двойката има две деца - на 6 и 2 години

20.08.2024 | 22:04 Автор: Искра Ангелова

Кристиано Роналдо и Джорджина са една от най-известните двойки в света. Двамата нямат брак, но имат споразумение как ще се дели имуществото на португалската мегазвезда при раздяла.

Роналдо, който има над 700 милиона последователи в социалните мрежи, ще трябва да плаща по 100 000 евро до живот на Джорджина. Освен това на красавицата вече е завещана вилата, която Кристиано обитаваше, докато беше играч на "Реал" (Мадрид). През 2010 година нападателят я купи за 5 милиона евро, а нейната площ е 4 декара.

Португалецът получава по 200 милиона годишно в "Ал Насър"

Роналдо и Джорджина се запознаха в бутиков магазин през 2017 година. Двойката има две деца - на 6 и 2 години. Малкият Кристиано е на 13, но той е от сурогатна майка. По желание на Роналдо той има и две деца от жена, която само е износила плода.

Състоянието на Кристиано е на стойност 650 милиона евро. В сегашния си клуб "Ал Насър" португалецът получава по 200 милиона годишно само като заплата.

Наскоро Роналдо участва в клип на световна фитнес компания, в която определи Джорджина като "своята жена". Думите му дадоха старт на спекулация, че е имало тайна сватба на звездната двойка. Медийни експерти обаче твърдят, че Роналдо и Жоржиня могат да изкарат много милиони, ако продадат сватбеното си тържество. Затова се съмняват такова да има.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Любопитно
fallback