Кристиано Роналдо плаща на Джорджина по 100 000 евро на месец, ако се разделят

Двойката има две деца - на 6 и 2 години

20.08.2024 | 22:04 Редактор: Искра Ангелова
Кристиано Роналдо плаща на Джорджина по 100 000 евро на месец, ако се разделят
Кристиано Роналдо плаща на Джорджина по 100 000 евро на месец, ако се разделят

Кристиано Роналдо и Джорджина са една от най-известните двойки в света. Двамата нямат брак, но имат споразумение как ще се дели имуществото на португалската мегазвезда при раздяла.

Роналдо, който има над 700 милиона последователи в социалните мрежи, ще трябва да плаща по 100 000 евро до живот на Джорджина. Освен това на красавицата вече е завещана вилата, която Кристиано обитаваше, докато беше играч на "Реал" (Мадрид). През 2010 година нападателят я купи за 5 милиона евро, а нейната площ е 4 декара.

Португалецът получава по 200 милиона годишно в "Ал Насър"

Роналдо и Джорджина се запознаха в бутиков магазин през 2017 година. Двойката има две деца - на 6 и 2 години. Малкият Кристиано е на 13, но той е от сурогатна майка. По желание на Роналдо той има и две деца от жена, която само е износила плода.

Състоянието на Кристиано е на стойност 650 милиона евро. В сегашния си клуб "Ал Насър" португалецът получава по 200 милиона годишно само като заплата.

Наскоро Роналдо участва в клип на световна фитнес компания, в която определи Джорджина като "своята жена". Думите му дадоха старт на спекулация, че е имало тайна сватба на звездната двойка. Медийни експерти обаче твърдят, че Роналдо и Жоржиня могат да изкарат много милиони, ако продадат сватбеното си тържество. Затова се съмняват такова да има.

Снимка: БГНЕС