Виктория Бекъм изпитвала срам от тялото си на плажа

"Имаше периоди в миналото, в които не се чувствах достатъчно уверена", сподели тя

20.08.2024 | 15:11 Редактор: Вяра Димова
Виктория Бекъм не искала да ходи на плажа.
Виктория Бекъм не искала да ходи на плажа.

Певицата и моден дизайнер Виктория Бекъм призна, че е изпитвала несигурности, свързани с тялото ѝ, които са я спирали от това да стои на плажа и да гледа как децата ѝ играят.

50-годишната бизнес дама има 4 деца от бившия футболист Дейвид Бекъм - Бруклин на 25 г., Ромео на 21 г., Крус на 19 г. и Харпър на 12 г. Сега звездата разкри, че постоянно е била наблюдавана и анализирана от медиите.

"Имаше толкова много неща, които се казват за мен и съм сигурна, че това ме ограби от някои преживявания. Никога не искам да изглежда така, сякаш се оплаквам, но имаше периоди в миналото, в които не се чувствах достатъчно уверена да седя на плажа и да гледам как децата ми си играят. Спомням си, след като родих Бруклин, моето първо излизане беше на първа страница на вестник, имаше стрелки, които посочваха къде трябва да отслабна. Тези неща могат да се отразят на това как се чувстваш и как се държиш на публични места", обясни Виктория пред списание "Grazia".

Сега дизайнерката се чувства по-стабилна и негативните коментари не я тревожат. Тя приема тялото си и визията си, пише teenproblem.net.

Снимка: БГНЕС