Успешни спортисти, артисти и журналисти са посланици на Day Off: School Time

Мария Илиева, Симона Пейчева и още родни звезди застават зад каузата за правилно детско развитие в училищна възраст

19.08.2024 | 13:59 Редактор: Деси Николова
Успешни спортисти, артисти и журналисти са посланици на Day Off: School Time
Успешни спортисти, артисти и журналисти са посланици на Day Off: School Time

Как да подготвим детето за училище, ще премине ли добре периодът на адаптация, как да се справи малкият човек със стреса в училище? Това са само част от въпросите, на които първото събитие на Dnes.bg – Day Off: School Time, ще обърне внимание по време на своята кампания до 15 септември. В рамките на месец каузата и мисията на събитието ще бъде да даде насоки и практични съвети за правилно детско развитие в училищна възраст, допитвайки се до мнението и личния опит на популярни български семейства, артисти, журналисти и специалисти – посланиците на Day Off: School Time. 

Талантливата поп певица Мария Илиева, бившата българска състезателка по художествена гимнастика Симона Пейчева, вокалистът на "Остава" Свилен Ноев, многократният шампион в кикбокса Владимир Вълев, създателката на издателство "Книгозавър" и общност за четящи деца и родители Пирина Воденичарова и други популярни и признати родни лица са сред посланиците, които застават зад каузата на проекта за правилно детско образование и развитие в училищна възраст. В откровени интервюта за специалната секция на Day Off: School Time в Dnes.bg, както и на живо в ефира на Bulgaria ON AIR посланиците ще споделят своя личен опит в отглеждането на здрави и щастливи деца. 

Сред посланиците на Day Off: School Time са и някои от признатите водещи лица на телевизиите Bulgaria ON AIR и Bloomberg TV Bulgaria. Освен професионалисти на малкия екран Петя Кертикова, Кристина Цветкова, Ганиела Ангелова и Роселина Петкова са всеотдайни и грижовни майки, които успешно развиват кариерата си, докато приоритизират нуждите на своите малчугани.

"През годините сме реализирали много проекти, но този път решихме да организираме събитие, което да бъде много цветно и изпълнено с изненади, за да изпратим подобаващо лятната ваканция", това сподели главният редактор на Dnes.bg Александър Попов пред "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.   

Day Off: School Time ще се проведе на 14 септември (събота) на свободното пространство пред хипермаркет HIT Max в столичния квартал „Младост”. От 10 часа до 17 часа на 14 септември деца и родители ще могат да кажат официално довиждане на лятото и да посрещнат с много усмивки и забавления новата учебна година. 

Повече информация за Day Off: School Time може да откриете на Investor Media PRO.

Основен партньор на Day Off: School Time е Елана Фонд Мениджмънт. 

Партньори на Day Off: School Time са: Britanica, Столето, British Council.

В партньорство с: Apteka.puls.bg, Хипермаркети HIT MAX, Онлайн супермаркет Shop.gladen.bg

Събитието се организира с подкрепата на: Max International, Valentis, NEXT LEVEL, Florina, Therasal, FREETUSS, Vita Rama, Centrum, Academy pro, Бусинска Сръчкотилница, DEVIN, “Къмпинг Градина”, J Point Group и Photocorner.bg.

Институционален партньор на събитието е BESCO. 

Медийни партньори на Day Off: School Time са: Az-jenata.bg, Teenproblem.net, Bulgaria ON AIR, Bloomberg TV Bulgaria, сп. „Жената днес”, “София играе”, Mama Mia.