fallback

Хороскоп за 18 август: Близнаците да се въздържат от конфликти, Скорпионите да не дават пари назаем

Везните ще получат чудесни резултати от дейностите, с които се занимавате самостоятелно

18.08.2024 | 08:16 Автор: Искра Ангелова

Овен

Ще сте прекалено емоционални до силно раздразнителни. Ако не искате да се изпокарате с всички, посветете се на любимите занимания и общувайте предимно в социалните мрежи, където общо взето никой на нищо не се учудва.

Телец

Отношението на околните ще е повече от мило. Приятно е да получавате комплименти, но не мислете, че са гарантирана истина. Част от тях може да са просто въпрос на любезност.

Близнаци

Въздържайте се от участие в спорове на болезнени теми като политика, религия, футбол. В такива обикновено победител няма, но старите приятелства могат да стигнат до необратим разпад.

Рак

Още в началото на деня ще се справите с някакво затруднение и то със замах. Просто в близост до вас ще се окаже "точният" човек, готов да ви помогне. Оттам нататък всичко ще се случва като "по учебник" и то най-вече заради доброто ви настроение.

Лъв

Дребна дума или жест на близък може да ви оскърби. Преди да приемете ситуацията прекалено лично, запазете спокойствие. Причините за подобно поведение скоро ще се изяснят и ще се почувствате доволни, че не сте побързали да се разсърдите, информира az-jenata.bg.

Дева

Ще успеете да отстраните от обкръжението си фактор, който дълго време ви е развалял настроението. Ще се окаже толкова лесно, че ще се учудите как до момента не ви е хрумнало да го направите.

Везни

Ще получите чудесни резултати от дейностите, с които се занимавате самостоятелно. На молбите за помощ най-вероятно ще ви отговорят с отказ, така че не се и надявайте.

Скорпион

Въздържайте се от участие в благотворителни акции и каквито и да било други филантропски прояви. Не взимайте и не давайте назаем нито пари, нито вещи и предмети.

Стрелец

Преди да се хвърлите ентусиазирано да решавате чужди проблеми, помислете за своите. И най-вече помислете дали на вас ви помагат с такава охота, с каквато вие го правите.

Козирог

Обичайно сте прагматични, но не е изключено по някакви причини днес да ви връхлетят пристъпи на идеализъм. Ако са свързани с природата едва ли ще имате проблеми, защото тя сама по себе си е идеална, но ако става дума за конкретни личности, не прекалявайте с мечтите, за да не преживеете разочарование.

Водолей

Времето ще е най-дефицитният ви ресурс. Преценете много подробно и точно какъв период ще ви е необходим за справяне с една или друга работа, преди да се заемете. На самите вас ще ви е неприятно, ако оставите заниманията си недовършени.

Риби

Каквото и да се случи, не се сравнявайте с другите. Успехите и неуспехите са част от реалността. Редуват се, но нелогично, така че приемайте чуждите успехи с усмивка, защото никой не се хвали с провалите си.

fallback
Още от Любопитно
fallback