fallback

Любовен хороскоп за всички зодии за периода 19 - 25 август

Марс в Близнаци няма да е в особено добра позиция спрямо Сатурн в Риби

18.08.2024 | 06:30 Автор: Искра Ангелова

На 19 август посрещаме пълнолуние във Водолей, което ще подчертае радостта, която изпитваме от това партньорство. Ако пък то не ни радва, може да го поставим под въпрос. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Новата седмица може да ви донесе някои напрежения, които да се дължат на вашата управляваща планета Марс. Марс в Близнаци няма да е в особено добра позиция спрямо Сатурн в Риби. Възможно е някои ваши страхове да навредят на любовния ви живот. Не си заслужава да отделяте енергия за тях, затова си върнете силата.

Телец

Това, че не получавате онова, което искате по отношение на любовта, може да се усети от вас като агония. За щастие, ако можете да промените гледната си точка, може да разберете, че подобни неуспехи всъщност могат да бъдат прикрити благословии. Поговорката „отхвърлянето е защита“ си струва да се обмисли, докато се ориентирате във вашата ситуация.

Понякога Вселената блокира възможности, които изглеждат примамливи, но само изглеждат такива. Венера във вашия романтичен сектор се противопоставя на Сатурн. Не бързайте с любовните решения.

Близнаци

Представителите на зодията могат да се почувстват хванати в разочароваща спирала по отношение на любовните въпроси. Венера ще направи квадратура с Марс във вашия знак, което ще ви накара да се чувствате така, сякаш желанията ви просто не се изпълняват.

Всъщност може да почувствате пълно отхвърляне, защото вашият любим човек или любовен интерес иска да поеме по бавния, безопасен път, докато на вас не ви се чака. Опитайте се да намерите средно положение и се грижете добре за комфорта си, съветва az-jenata.bg.

Рак

Понякога това, което не казвате, причинява най-много щети в любовта, Раци. Тази седмица ще трябва да се справите с предизвикателствата. От запазването на мълчание и изказването на вашето мнение ще има последствия, затова бъдете внимателни. Венера във вашия комуникационен сектор ще се противопостави на Сатурн, което ви дава усещането, че може би губите.

Въпреки че споделянето на мислите ви с партньора ви или с любовен интерес може да предизвика смесени емоции, ако не го направите, това може само да влоши нещата. Дори думите ви да бъдат отхвърлени, поне ще знаете, че сте направили всичко възможно, за да споделите. Говорете истината, но стъпвайте леко, не бъдете груби.

Лъв

Възможен е повратен момент в любовния ви живот, Лъвове. Благодарение на пълнолунието във вашия партньорски сектор с партньора ви няма да има къде да се „скриете“.

Това означава, че или ще изградите по-дълбока и по-интимна връзка поради желанието ви да споделите чувствата си, или ако нещата между вас са се разминали, и двамата ще осъзнаете, че е време да тръгнете по различни пътища. Ако сте необвързани, може да се окаже, че някой от социалния ви кръг представлява интерес за вас.

Дева

Венера във вашия зодиакален знак се противопоставя на Сатурн във вашия партньорски сектор. Деви, вероятно правите всичко възможно, за да докажете емоциите си на любовен интерес. Колкото повече се стараете, толкова по-невидими може да се почувствате.

Може би най-добрият начин на действие е да спрете да се опитвате толкова много, защото заслужавате някого, който признава усилията ви. Ако сте сериозно обвързани и не се чувствате оценени от любимия човек, споделете го, но не влизайте в конфликти. Меркурий все още е ретрограден.

Везни

Скъпи Везни, знаете точно какво трябва да се промени, за да постигнете любовно удовлетворение. Пълнолунието осветява вашия романтичен сектор и ще освети онези области, в които се чувствате като заседнали. Тъй като това пълнолуние се случва във фиксирания, но непокорен знак Водолей, възможно е да сами да сте си поставили някакви ограничения. Тази седмица е време да се освободите веднъж завинаги от тях. Само тогава можете наистина да изпитате лекота в любовта.

Скорпион

Бъдете внимателни с вашия приятелски кръг и не позволявайте на трети страни да се намесват в любовния ви живот. Това само ще ви навреди. Без значение колко добри са намеренията им, възможно е поне един от вашите приятели да проектира разочароващите си преживявания върху текущата ви ситуация.

Преди всичко се доверете на себе си, това е вашият любовен живот, не техният. Отдайте се на споделяне, романтика и подобряване на комуникацията и романтиката с любимия човек.

Стрелец

Разликата в любовните стилове между вас и любимия ви човек може да се окаже източник на напрежение. Венера ще бъде в квадрат с огнения Марс, като Марс е във вашия сектор на отношенията. В резултат на това може да се разминават възгледите ви по дадени въпроси или като цяло за бъдещето на вашата връзка. Например вие искате стабилност и практичност, докато той/тя изглеждат по-колебаещи се по отношение на любовните въпроси.

Ще трябва да се справите с подобни разлики, преди да се превърнат в конфликт.

Козирог

През новата седмица представителите на зодията може да се почувстват по-песимистично от обикновено относно любовния си живот. Венера ще се противопостави на Сатурн, който в момента е във вашия комуникационен сектор.

Това създава определени мисли и усещания по отношение на любовта. Не позволявайте на негативните емоции да ви накарат да забравите за всички потенциални върхове в любовта. Какъвто и да е проблемът, той няма да продължи вечно.

Водолей

На моменти е възможно да бъдете увлечени от чувствата си по начин, който не ви е особено удобен. В понеделник пълнолунието във Водолей води до тази неспособност да скриете силните си емоции.

Ако сте във връзка, любимият ви човек може да се изненада от това колко сте чувствителни в дадени моменти. Добрата новина е, че това ще ви помогне да изразите любовта си, дори ако обикновено не сте толкова сантиментални или открити. Ако сте необвързани, може да се почувствате разочаровани от човек, когото харесвате.

Риби

Риби, знаете за каква любов жадувате. Въпреки това, когато искате нещата да се променят в любовния ви живот, може да се наложи да се изправите пред идеята, че страховете ви блокират романтиката. Венера във вашия сектор на партньорство ще се противопостави на Сатурн във вашия знак.

Тази връзка може да ви накара да се тревожите толкова много за това какво може да се обърка в любовна ситуация, че да отхвърлите всичко. Не се поддавайте на негативни мисли и емоции, а заложете на хубавите мигове.

Снимка: Pexels

fallback
Още от Любопитно
fallback